'Mehmet Ağar'a Kefilim' Diyen Doğu Perinçek, Sedat Peker'i Çıldırttı

Politik çevreler şimdi de Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in, Sedat Peker'in yerden yere vurduğu eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a sahip çıkmasını konuşuyor. Perinçek, "Ben Mehmet Ağar'a kefilim" derken Sedat Peker'den cevap gecikmedi, Peker, " Sen gerçek bir namussuzsun, Öcalan'ın kankasısın" dedi.

01 Ağustos 2022 Pazartesi 13:10
'Mehmet Ağar'a Kefilim' Diyen Doğu Perinçek, Sedat Peker'i Çıldırttı

Son dönemde AKP ve Erdoğan'a desteği, muhalefete sert çıkmasıyla dikkat çeken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yine yaptı yapacağını.

Perinçek bu defa da eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a yönelik açıklamalarıyla gündemde. Ağar için " Ben Mehmet Ağar'ı savunuyorum ve ona kefilim" ifadelerini kullanan Perinçek, isim vermeden Sedat Peker'i hedef aldı ve " Mehmet Ağar'ı Hedef alanlar da sicilleri bozuk adamlarBen Mehmet Ağar'a kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" dedi.

DOĞU PERİNÇEK: MEHMET AĞAR BİR KAHRAMAN

Gazeteci Şaban Sevinç'e konuşan Perinçek, Mehmet Ağar ile ilgili, "Vatansever ve sicili de kahramanlıklarla dolu. Sayın Mehmet Ağar geçmişte aslanlar gibi PKK'yla mücadele etmiş, FETÖ'yle mücadele etmiş, bugünkü duruşu da milli olan ve emniyette de hep başarılı sicili olan bir devlet adamıdır. Mehmet Ağar’ın suçlanması bugünkü durum ile ilgili. Onun bugün Amerikan emperyalizmine, bugün FETÖ'ye, PKK'ya tavırlı olmasıyla ilgili ve ondan dolayı hedef alınıyor. Hedef alanlar da sicilleri bozuk adamlar. O nedenle ben Mehmet Ağar'ı savunuyorum ve kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" ifadelerini kullandı.

SEDAT PEKER, DOĞU PERİNÇEK'E ÖFKE KUSTU

Perinçek'e cevap gecikmedi. Sedat Peker, Perinçek'i namussuz olmakla suçlayarak, Danışmanı Emre Olur'un sosyal medya hesabı üzerinden sert ifadeler kullandı. Peker, " Çakma doğu; Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. fetullah gülen’e bir kere selamımı oradan bulup yayınlarsan ben şerefsizim, eğer yayınlamazsan sen kahpesin, namussuzsun, köpeksin, şerefsizsin, aşağılık itsin. Daha doğrusu sen hepsisin" ifadelerini kullandı. Ulan çakma doğu, ulan ülkücü katili, Beykoz Trafik Şubey’i ara, o tarihte Beykoz’da çıkan bütün araç plakaları FG imiş. Onu da bir arkadaştan öğrendim. Sen gerçek bir namussuzsun, abdullah öcalan’ın kankasısın." dedi.


 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.08.2022 13:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol