Kıvanç Talu ve Eşi Beril Talu Yakalandı

Son dakika haberine göre yurtdışına kaçan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi yakalandı! Gürcistan'dan Türkiye'ye giren çift, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı.

05 Ocak 2024 Cuma 11:43
Kıvanç Talu ve Eşi Beril Talu Yakalandı

'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti.

Polis Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'yu gözaltına aldı.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in X paylaşımına göre "Talu çifti gözaltına alındı. ‘Var Böyle Tipler' ismiyle hayatımıza giren Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu iddialara göre yakın çevrelerini yaklaşık 150 milyon TL dolandırıp ortadan kaybolmuştu. Çift firarı çok uzun sürmedi Asayiş Şubesi dolandırıcılık bürosu polisleri tarafından gözaltına alındı. Talu çifti şu an polis sorgusunda iddialara yanıt veriyor."

Adliyeye sevk edilen çiftin haklarındaki iddiaları reddettiği öğrenildi.

kivanc-talu-beril-talu1.jpeg

Çiftin dün öğle saatlerinde yurt dışından Türkiye'ye giriş yaptığı ve daha sonra gözaltına alındıkları kaydedildi. Çiftin Gürcistan'dan geldiği öğrenildi.

Sosyal medyada “Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam kampanyası yapacakları bahanesiyle yakın çevrelerini 100 milyon lira dolandırdığı iddia edilmişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine çift hakkında soruşturma başlatmıştı.

Çiftin yurtdışına kaçtıkları belirtilmişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.01.2024 11:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol