Kılıçdaroğlu'na oy vermedim' diyen Abdüllatif Şener'e tepki çığ gibi

Eski Başbakan Yardımcısı ve 27'nci Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya milletvekili Abdüllatif Şener, katıldığı bir televizyon programında CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Şener ayrıca, 14 Mayıs'taki seçimlerde ve ardından ikinci turu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'ye oy vermediğini söyledi.

16 Haziran 2023 Cuma 10:09
Kılıçdaroğlu'na oy vermedim' diyen Abdüllatif Şener'e tepki çığ gibi

27'nci Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya milletvekili olarak görev yapan Abdüllatif Şener, Halk TV ekranlarındaki canlı yayında CHP'den istifa ettiğini söyleyerek dikkat çeken ifadeler kullandı.

"CHP'DEN İSTİFA ETTİM"

Gazeteci Barış Pehlivan'ın, "CHP'den istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Şener, CHP'den istifa ettiğini ve bu istifa kararını 14 Mayıs seçimlerinden sonra aldığını duyurdu.

Abdüllatif Şener'in yaptığı açıklamalar siyasette bir anda gündem yarattı. CHP'den istifa ettiğini duyuran Şener, son yapılan seçimlerde Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı. Şener'in açıklamaları sonrası canlı yayına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şener için çok sert ifadeler kullandı. Özcan, "Kılıçdaroğlu'nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yaptığı için eleştirdim" diye konuştu.

TANJU ÖZCAN: "SİZİN GİBİLER İÇİN BİZ DERİZ Kİ..."

Çok sert ifadeler kullanan Özcan, şöyle konuştu;

"Az önce itirafta bulundunuz. Ben CHP'den aday olsaydım CHP'ye oy verecektim demeye getirdiniz. CHP'den aday olamadığınız için başkasına oy verdim dediniz. İşte sizin gibiler için biz deriz ki parti varsa ben varım parti yoksa ben yokum."

"KILIÇDAROĞLU'NU YILLARCA BU YÜZDEN ELEŞTİRDİM"

"Ben Kılıçdaroğlu'nu yıllarca bu yüzden eleştirdim. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı. Bugün benim bütün sorularımın cevaplarını vermiş oldunuz. Teşekkür ediyorum. Size verilecek çok fazla cevabım yok. Çünkü değmezsiniz"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.06.2023 10:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol