Karısını sevgilisiyle yatakta basan koca çıldırdı

Sosyal medyada paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde evine girdiği anda yatak odasından gelen sesler üzerine harekete geçen bir eşin, karısını başka bir adamla yatakta yakaladığı anlar yer aldı. Gördükleri karşısında öfkeden deliye dönen adam, eşinin sevgilisine saldırarak onu tekme tokat dövdü.

16 Ocak 2024 Salı 13:44
Karısını sevgilisiyle yatakta basan koca çıldırdı

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntülerde bir adam yatak odasına girdiği anda karısını yorganın altında başka bir adamla cinsel birliktelik yaşarken yakaladı.

İhanete uğrayan adam öfkeden deliye dönerken o anlar saniye saniye cep telefonuyla çekildi.

Karısı ve sevgilisini gördükten sonra sinirlenen adam yatağa doğru hamle yaptı ve karısının sevgilisini darp etmeye başladı. Tekme, tokat ve yumrukların konuştuğu anlarda genç kadın kocasına durması için yalvardı.

Karısının sevgilisini yataktan sürüyerek aşağıya indiren öfkeli koca yerden kalkmasına izin vermeyerek darp etmeye devam etti.

Görüntüler sosyal medyada viral olurken bazı kullanıcılar o anların kurgu olduğunu iddia etti, bazı kullanıcılar ise kendilerini adamın yerine koyduğunu söyleyerek üzüldüğünü söyledi.

Görüntüler 400 binden fazla izlenmeye ulaşırken sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise kocanın neden bu ilişkiyle ilgili bilinmeyen adam yerine karısını sorgulamadığını sordu.

AYRILMAK İSTEDİĞİ İÇİN YOL KESTİ

Öte yandan Adana’da daFırat A. (41), ayrılmak isteyen sevgilisi N.K.’yi (40) konuşmaya ikna edemeyince, trafikte önünü kesip otomobilinin camını yumruklayarak kırdı. Cep telefonu kamerasına yansıyan saldırının ardından gözaltına alınan Fırat A., ifadesinde “Bir anlık öfkeyle yaptım. Pişmanım” dedi. Hakkında uzaklaştırma kararı verilen Fırat A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

e1853996bd9d6e2128dc264d5da06a6f

N.K.’nin konuşma talebini reddetmesi üzerine Fırat A., “Bu kadar vicdansız olma” diye bağırarak otomobilin ön camını yumruklayıp, kırdı. N.K. ise çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Şüpheli Fırat A., bu saldırının ardından bölgeden uzaklaştı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

bb55675dd90c624a8a4a8f928b0a285b

'BİR ANLIK ÖFKEYLE YAPTIM'
Bu sırada bölgede devriye görevi yürüten Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, müdahale edip şüpheliyi gözaltına aldı. Olayın ardından polis merkezine giden N.K.'nın şikayetçi olduğu Fırat A. ifadesinde, "Bir süre önce ayrılmak istediğini söyledi. Ben de konuşmak istedim. Bir anlık öfkeyle yaptım. Pişmanım” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.01.2024 13:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol