Hükümet istifa diyenlere hakaretler yağdırdı: Paralı köpekler

Önce Fenerbahçe sonra Beşiktaş statlarında binlerce taraftarın 'hükümet istifa' sloganlarına Cumhur İttifakı siyasilerinden ağızlara alınmayacak hakaretler yağmaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sonra AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin de, slogan atan taraftarları "Paralı köpekler, satılmış şerefsizler, operasyon çocukları" diyerek hedef aldı.

27 Şubat 2023 Pazartesi 14:41
Hükümet istifa diyenlere hakaretler yağdırdı: Paralı köpekler

Fenerbahçe-Konyaspor maçının ardından Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında da tribünlerden “hükümet istifa” sesleri yükselmişti.

Sloganlara tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Cumhuriyet’in haberine göre; tartışmalara neden olan tezahüratlar sonrası AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, slogan atan taraftarları hedef aldı. Yaşananlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şahin, “Bunlar hiçbir kulübümüzün gerçek taraftarları değildir. Paralı köpekler, satılmış şerefsizler, operasyon çocuklarıdır. Hesap vereceksiniz!” ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Sefa Şahin, “Her fırsatta Türkiye’ye olan düşmanlıklarını dile getiren örgütlerin ülke içinde kullanışlı aparatları, operasyon çocukları, sizin için güneş hiç bir zaman doğmayacak. Devlet hesap sorar!” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.02.2023 14:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol