Hızlı ve Öfkeli 10 filminin konusu ne, kaç dakika?

Sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli, altı film vizyonda. Macera ve aksiyon tutkunlarının merakla beklediği ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin final filmi beyazperdede.

19 Mayıs 2023 Cuma 17:48
Hızlı ve Öfkeli 10 filminin konusu ne, kaç dakika?

İlk filmi 2001’de vizyona giren ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisi, son filmiyle sevenlerine veda ediyor.

Sevilen film serisini Hızlı ve Öfkeli 10 filmi nihayet vizyona giriyor. İlk olarak 2001 yılında vizyona giren ve günümüze kadar birçok serisi bulunan Hızlı ve Öfkeli film serisi tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Hızlı ve Öfkeli 10 ne zaman vizyona girecek? sorusu da filmi sinemada seyretmek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli 10 kaç saat, yaş sınırı var mı? İşte vizyon tarihi…
Hızlı ve Öfkeli 10 filmi vizyon tarihi filmseverler tarafından merak ediliyor. Louis Leterrier yönetmenliğinde çıkacak filmin oyunu kadrosunda Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jason Momoa, John Cena gibi isimler yer alıyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Film aksiyon sahneleriyle izleyicileri etkilemeyi başarıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 10 VİZYONDA

Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filmi 19 Mayıs Cuma günü itibarıyla vizyona girdi. Yönetmenliğini Louis Leterrier'in üstlendiği film, intikam hırsıyla Dom Toretto'nun (Vin Diesel) yakınlarını hedef alan bir antagonistle meşhur ekibin çatışmasını gözler önüne seriyor.

Hızlı ve Öfkeli 10 filmi 300 milyon dolarlık tahmini üretim bütçesi ile şimdiye kadar yapılmış en pahalı beşinci filmdir. Çekimler Ağustos ayına kadar sürdü, Londra, Roma, Torino, Lizbon ve Los Angeles'ta gerçekleşti.

HIZLI VE ÖFKELİ 10 KAÇ DK?

Hızlı Ve Öfkeli 10 filmi uzunluğu 141 dakika olarak açıklandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol