Fethullah Gülen'in Mezar Yeri Hazırlandı

İstihbarat raporunda FETÖ lideri Fethullah Gülen’den artık iyice umudu kesen örgüt yöneticilerinin mezar yerini de hazırladığı bilgisine yer verildi...

10 Eylül 2021 Cuma 13:07
Fethullah Gülen'in Mezar Yeri Hazırlandı

FETÖ’nün alman istihbaratıyla işbirliğinden, örgüt içi cinayetlere, hastalığı ilerleyen FETÖ lideri Gülen için hazırlanan mezar yerine kadar, örgütte olan biten her şey o raporda tek tek sıralandı.

tv100’den Hilal Yıldırım’ın haberine göre demans yani bunama hastalığı iyice ilerleyen elebaşı Fetullah Gülen artık kimseyle görüşmüyor. Bunama hastası elebaşı Fethullah Gülen karar alamaz hale geldi.

İstihbarat raporunda Gülen’den artık iyice umudu kesen örgüt yöneticilerinin mezar yerini de hazırladığı bilgisine yer verildi.

Örgüt sorumluları 2015 yılında Pensilvanya'da bir arazi satın aldı, bu FETÖ'nün çiftliğine 5 kilometre uzaklıkta.

Örgüt araziyi mezarlığa dönüştürdü. Adına gurbet mezarlığı denildi.

ABD’de ölen örgüt üyeleri buraya gömülüyor.

Elebaşı Fetullah Gülen için de bu arazide bir mezar yeri hazırlandı.

Rapora terörist başı gülen için hazırlanan mezar yeri iki selvi ağacının arasında yer alıyor.

Öte yandan  FETÖ içinde yaşanan skandalları bir bir ortaya çıkardı. Raporda Gülen’in yerine geçmek isteyen Mustafa Özcan’ın örgüt yöneticisi Mehmet Ali Şengül'ü infaz ettirdiği ortaya çıktı..

Alman istihbaratıyla anlaşan örgüt yöneticisi Mustafa Özca doktorlara rüşvet verdi. Koronaya yakalanan rakibi Şengül'ü hastane odasında öldürttü. Terörist başı Gülen'in yerine geçmek isteyen Türkiye imamı Mustafa Özcan'ın bir rakibine daha tuzak kurduğu ortaya çıktı. O isim de FETÖ’nün Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Mustafa Yeşil’di.

Yine söz konusu istihbarat raporlarına göre Özcan Mustafa Yeşil’e de İngiltere’deki bir otel odasında kasetli tuzak kurdu.

Mustafa Özcan, Mustafa Yeşil’in yükselişini engellemek için örgütün mit imamı murat karabulut ile birlikte planlar yapmaya başladı.

Örgüt ele başı Fetullah Gülen'in İngiltere imamı yaptığı Mustafa Yeşil’i takibe alan Mustafa Özcan rakibinin peşine adam taktı.. Attığı her adımı izlettirdi.

Mustafa Yeşil İngiltere’de bir otelde sık sık bir kadınla buluşuyordu. Otel odasına gizli kamera yerleştirildi. Mustafa Özcan Yeşil’in uygunsuz görüntülerini tek tek kaydetti.

Örgüt elebaşı Gülen’in veliahtı Mehmet Ali Şengül’ü hastanede öldürten Mustafa Özcan bir başka rakibi olan Mustafa Yeşil’i de şantajla devre dışı bıraktı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.09.2021 16:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol