Erdoğan'ın Seçimi Kaybettiğinde Düşündüğü Planı İfşa Etti!

Gazeteci yazar Fatih Ergin, işleri tersine çevirme planlarına dair çok çarpıcı iddialarda bulundu.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 07:52
Erdoğan'ın Seçimi Kaybettiğinde Düşündüğü Planı İfşa Etti!

Yeniçağ TV’deki 25. Saat programında Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşecek iddialar konuşuldu. Kübra Çelebi’ye açıklamalarda bulunan gazeteci yazar Fatih Ergin, Saray’ın seçimi kazanmaya ve kaybedilmesi durumunda iktidarı tekrar geri almaya yönelik planlarını açıkladı.

Ergin’in, Erdoğan’ın kara kutusu olarak ifade ettiği Hayati Yazıcı ile yapıldığını iddia ettiği planlarda HDP ve Selçuk Bayraktar detayı da dikkat çekti.
Ergin, “Önce teşkilatlara ani müdahalede bulunulacak ve ilk kez seçim kaybedilmediğini vurgulayıp, iktidarın kısa sürede geri alınacağı pompalanacak. Hatta 7 Haziran ve 1 Kasım arasındaki süreç buna örnek gösterilecek.” dedi.

“Seçim ekonomisiyle, elde avuçtaki son kamu kaynaklarını da eritip, Millet İttifakı’na enkazın da enkazını bırakmayı düşünüyorlar.” şeklinde konuşan Ergin, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Millet İttifakı’nın ekonomiyi öyle hemen rayına oturtamayacağını da varsayıp, bürokrasideki kadrolarına ekonomideki gerçek verileri açıklatıp, bu tablonun da Millet İttifakı’nın iktidarında olduğu şeklinde bir kara propaganda yapılacak.
Yani bıraktıkları enkazın bütün suçu yeni iktidara yüklenecek.
Tablo daha da kötüleşince de 1-2 yıl içerisinde erken seçime gidileceğini ve böylelikle de tekrar iktidara gelebileceklerini düşünüyorlar. “

Ergin iktidarın seçimleri yeniden kazanma planlarına dair son bilgileri ise şu şekilde açıkladı;
“HDP hakkında kapatma davası sürüyor. Kapatma kararının seçimlerde milletvekili aday listelerinin YSK’ya teslim edilmesinden sonra çıkarılması A planındaki adımlardan biri olarak düşünülüyor.

İkinci detay ise Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar ile ilgili.
İktidar artık yeni başarı hikâyeleri yazamıyor ve vaatlerle kazanamayacağını biliyor ama Bayraktar’ın hem kamuoyunun genel olarak ılımlı bakmasından hem de projelerinden yararlanmayı düşünüyorlar. 

Nedir o proje? Bayraktar’ın da zaman zaman bahsettiği İnsansız Savaş Uçağı projesi var.

Savaş uçağı demek, ses hızını aşan bir teknoloji demek İnsansız Savaş Uçağı projesi için ABD ve Avrupa ülkeleri milyar dolar ayırmış durumda.
Ses hızını aşan bir şeyi de öyle uzaktan kumanda ile kontrol etmek mümkün mümkün değil. Ancak yapay zekâ ile kontrol edilebilir.
Proje şu: Büyük bomba taşıyabilen gelişmiş bir drone yapılacak, bunu da sanki insansız savaş uçağı diye de pompalayacaklar. 
Ellerinde anket de var Selçuk Bayraktar ile ilgili. O ankette de Bayraktar’ın kamuoyu tarafından güvenilir ve başarılı olduğuna dair çıkan bir sonuç var. “ 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.05.2022 08:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol