Erdoğan'ı Çıldırtan Soru: Ne Diyorsunuz, Bu Ne Korkaklık

Seçim tarihi belli olunca AKP'nin seçimi kazanıp kazanmama korkusu artık iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’li isimlerin “seçimi nasıl kazanacağız” sorusunu yöneltenlere, “Siz ne diyorsunuz ya bu ne güvensizlik korkaklık” dediğini iddia etti.

22 Ocak 2023 Pazar 13:44
Erdoğan'ı Çıldırtan Soru: Ne Diyorsunuz, Bu Ne Korkaklık

TELE1’de Hakan Aygün ve Gizem Fidan’ın sunduğu Fikir Kulübü’nde eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, AKP’li bir grup ismin Kızılcahamam toplantısında yaşadıklarını aktardı.

Okuyan, grubun içinden bilgini geldiğini belirterek şunları dile getirdi:

“Sayın genel başkan konuşuyor güzel de sokağa çıktığımızda farklı tepkiler alıyoruz. Yani biz bu durumda nasıl seçimi kazanabileceğimiz endişelerini paylaşıyor. Bu o grupta 10 kişi içinde biri diyor ki ‘vekiller il başkanları böyle konuşuyor’. O grubu Erdoğan’a çağırıp, ‘siz ne diyorsunuz, bu ne güvensizlik korkaklık’ demiştir”

SİNAN ATEŞ’İN BABASI İLE GÖRÜŞMESİNİ ANLATTI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş  hakkındaki sosyal medya paylaşımı da programda konuşuldu. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, “Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız. Her şeyi biliyoruz. Bu benim gençlerimize ve CHP’de siyaset yapan ülkücülere sözümdür. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak.” dedi.

Okuyan, bunun üzerine Sinan Ateş’in babası Mustafa Ateş ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı. Okuyan, bunun büyük bir olay olduğunu ve MHP’nin oylarını yüzde 2 düşüreceğini iddia etti. Okuyan telefon görüşmesini şöyle aktardı:

“Orada o eve her gün yüzlerce insan geliyor taziyeye. Bu rahmetli Ateş’in mezarında nöbetler tutuluyor. Bu öyle sıradan geçiştirilecek. Savcı değiştirilecek üstü kapatılacak bir şey değil. Ülkücüler için böyle bir şey yapmasını takdir ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.01.2023 13:51
Anahtar Kelimeler:
SeçimErdoğanKorkak
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol