'Erdoğan Seçimi Kaybettiğinde Kaçmaya Çalışacak Çünkü...'

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dillendirdiği 'Erdoğan ülkeden kaçacak' iddiasını bu kez CHP'li Özgür Özel dile getirdi. Özel, " Erdoğan, seçimi kaybettikten sonra ülkeden kaçmaya çalışacak" dedi.

21 Eylül 2022 Çarşamba 16:30
'Erdoğan Seçimi Kaybettiğinde Kaçmaya Çalışacak Çünkü...'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kaybettikten sonra kaçmaya çalışacağını iddia etti.

CHP Grup Başkanvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarı kaybettiği gün ülkeyi terk etmeye çalışacağını söyledi.

"ERDOĞAN KAÇACAK"

Özel, "Bu milletin başına gelen tüm olaylarda maddi manevi mücadele etmesi gerekir ama baktığınızda ortalık karışıyor. En azından fotoğraf çekilmiş. Normal bir gün devam edemez. Bu, "İlk uçakta kaçmalıyım" mantığıdır. Böyle söylemiyor, tam tersini söylüyor. Süleyman Soylu, "Recep Tayyip Erdoğan iktidarı kaybettiği gün bu ülkeden kaçmaya çalışacak" dedi.

ABD'YE 1 MİLYAR TL TRANSFER EDİLDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, bir süre önce sosyal medya hesabından “Erdoğan’ın kaçış planı” diye duyurduğu videoda, “Belgeler elimizde, para akışlarının hepsi elimizde. Bir vakıf kuruyorlar ABD’de. TÜRGEV ve Ensar ABD’ye 1 milyar TL transfer etti. Kaçacak.” demiş, bu sözler uzun süre tartışılmıştı.

YANLIŞIN HESABI SORULUR

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına, ittifak ortağı İYİP de destek vermiş, "Bu işin ucunun Erdoğan'ın ailesine gitmesi, onun siyasette hızla erimesine neden olacak. Kemal Bey, çok iyi bir hamle yaptı ve panik havası da hedefine ulaştığını gösteriyor. Kaçış, ifadesi kafalarda soru işareti yarattı. Kemal Bey de bu belgelerin yeni olmadığını biliyordur. Ama bunu gündeme getirerek, iktidara geldiğinde peşinin bırakılmayacağı mesajı veriyor. Çünkü, tüm bu yapılan işlerin, belgelerin devlette kaydı tutulur, zamanı geldiğinde de açıklanır. Yanlış varsa hesabı sorulur." değerlendirmesini yapmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.09.2022 16:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol