Erdoğan rahatsızlandığına neler yaşandı, belli oldu

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlandığı yayında yaşananları anlattı.

27 Nisan 2023 Perşembe 15:31
Erdoğan rahatsızlandığına neler yaşandı, belli oldu

İktidara yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, geçtiğimiz günlerde bir saat gecikmeyle katıldığı Ülke TV ve Kanal 7 ortak yayınında rahatsızlanan ve yaklaşık 20 dakika sonra döndüğü programda durumunu "Midemi üşütmüşüm" diye özetleyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın durumuyla ilgili edindiği bilgileri aktardı.

Erdoğan, geçtiğimiz salı gecesi katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtlıyordu. Yayın sırasında gazetecilerden Hasan Öztürk sorusunu tamamladı. Ancak kameralar Erdoğan'a yönelmedi. Tam bu sırada istifraya benzer bir ses duyuldu.

Erdoğan'a bakan gazeteci tedirgin olup ayağa kalkar gibi oldu. O sırada stüdyodakilerden birinin çok kısık bir sesle, "Eyvah eyvah" dediği anlar yansıdı.

Hemen ardından önce ses, sonra da yayın kesildi. Yarım saat süren 'aranın' ardından Cumhurbaşkanı yayına döndü ve geçirdiği rahatsızlığı "Üzerinize afiyet TOGG’un kampanya çalışmaları sebebiyle midemi üşütmüşüm. Hatta iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" sözleriyle anlattı.

Program, gelişme üzerine planlanandan erken bitirildi.

'YAYINI İPTAL ETME YÖNÜNDE TALEPLER OLMUŞ'

Abdulkadir Selvi, Erdoğan’ın rahatsızlandığı yayına çıkarken aslında midesini üşüttüğünün belli olduğunu söyledi.

“Yayını iptal etme yönünde talepler olmuş. Ama Erdoğan, 'Söz verdim. İptal edilmesin. Yayına katılacağım' diye diretmiş. Israrlı olmuş” ifadesini kullanan Selvi, şöyle devam etti:

“Yayına girmeden önce de ekibi yayını yapacak Kanal7-Ülke TV ekibine 'Cumhurbaşkanı’mız bugün 17 saat çalıştı. Biraz rahatsız. Midesini üşütmüş' demiş. 

Hem Erdoğan’ın programları nedeniyle yayın bir buçuk saat geciktiği için hem de Erdoğan’ın rahatsızlığı nedeniyle programın süresini kısaltmışlar.”

‘VÜCUT CANLI YAYIN SIRASINDA İSYAN ETMİŞ’

Selvi, Cumhurbaşkanı’nın bir gün önce Bursa Gemlik’teki Batarya Fabrikası’nın temel atma törenine katılıp Manisa’da miting yaptığını belirterek şu bilgileri verdi:

“Oradan üşütmüş. Üstüne bir de 17 saatlik 4 program bir toplantı koyunca vücut canlı yayın sırasında isyan etmiş. Cumhurbaşkanı’nın doktoru Prof. Dr. Serkan Topaloğlu’nun müdahalesinin ardından Cumhurbaşkanı rahatlamış ama yayına çıkması istenmemiş. Fakat Erdoğan yayına çıkmayı tercih etmiş. 

Bence iyi de oldu. Çünkü halk karşısında Erdoğan’ı görünce rahatladı.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.04.2023 15:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol