Emniyet'te Ortalığı Karıştıran Yasak Aşk

Emniyet dünyası yasak aşk skandalı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun müdahalesi ile çalkalanıyor. Gazeteci Tolga Şardan, Soylu'nun yasak aşk yaşayan polis müdürüne 'görevi bırak' dediğini yazdı.

09 Ağustos 2022 Salı 12:46
Emniyet'te Ortalığı Karıştıran Yasak Aşk

Emniyet'te yasak aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü. Tolga Şardan, T24'teki yazısında Emniyet Genel Müdürlüğü'nde dilden dile dolaşan yasak aşk olayının detaylarını paylaştı.

Yasak aşk yaşayan ikilinin birinin merkez teşkilatında görevli bir polis müdürü diğerinin de avukat olduğunu anlatan Şardan, yaşananlarını özel hayat içinde değerlendirmenin mümkün olduğunu ancak sözkonusu polis müdürünün sıradan biri değil Süleyman Soylu'nun A takımındaki isimlerden olduğunu ve operasyonel birimin de başında yeraldığını bu yüzden haber değeri taşıdığını vurguladı.

İşte Şardan'ın gündem yaratan yasak aşk olayına dair anlattıkları:

"İddiaya göre; söz konusu polis müdürünün, başında bulunduğu birimle ticari ilişkisi olan bir firmanın avukatı ile yaklaşık iki yıldır devam eden birlikteliği vardı.

Beraberlik dönemi içinde çiftin birbirlerine gönderdikleri yazılı ve sözlü mesajlar oldu elbette. Mesajların içeriğinde, kolayca tahmin edileceği üzere birlikteliği anlatan tanımlamalar mevcut.

KADIN EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE HABER VERDİ

Birliktelik devam ederken; bir süre önce avukat, polis müdürü sevgilisine evlenmek istediğini söyledi. Ancak bu istek, polis müdürünün aynı zamanda evli olması nedeniyle kabul edilmeyince, ilişkide yeni bir dönem başladı.

Avukat kadın, geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü yönetimini yaşananlardan haberdar etti. Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel'e ulaşan kadın avukat, polis müdürüyle arasında geçen yazışmaları aktardı.

SÜLEYMAN SOYLU BİREBİR GÖRÜŞTÜ

Gürsel, İçişleri Bakanı Soylu'yu gelişme hakkında bilgilendirdi. Soylu, söz konusu polis müdürünü çağırıp bizzat görüştü.

Polis müdürünün ekibinde bulunmasından dolayı zor durumda kalan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olaydan haberdar olması halinde sorun yaşanacağını belirterek polis müdüründen görevden ayrılması talimatını verdi. Talimat üzerine söz konusu polis müdürü görevden ayrıldı.

SOYLU'NUN POLİS MÜDÜRLERİNE SORUŞTURMA AÇILAMIYOR

Ortaya çıkan süreçle ilgili adı geçen polis müdürü hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü henüz bir inceleme başlatmış değil. Zira Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın, Soylu'nun ekibindeki polis müdürlerine yönelik soruşturma açmaya gücü yetmiyor. (...)"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.08.2022 09:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol