Dincilik tam gaz, 'Başkasının Cariyesini Sevdiysen Rica Et'

Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği’ne mensup olduğu belirtilen bir dinci, kendisine ‘cariye’ ile ilgili sorulan soruya, “Kendi cariyenle nikah kıyamazsın, cariyenle beraber nikahsız beraber olabiliyorsun zaten. Ancak başkasının cariyesini sevdiysen o kişiden rica edersin, sana verirse ya satın alırsın” yanıtını verdi.

27 Aralık 2022 Salı 14:24
Dincilik tam gaz, 'Başkasının Cariyesini Sevdiysen Rica Et'

Tarikat mensubu dinci ve gericiler, sosyal medya üzerinden kadınları hedef almaya ve sapkınlıklarını dile getirmeye devam ediyor. Bu kez cariyelik gündem oldu.

Daha önce yaşam tarzları ve kıyafetleri nedeniyle sık sık kadınları hedef alan gericiler bu sefer de cariye açıklamasıyla gündeme geldi.

Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği’ne mensup bir gericinin “Cariye ile nikah kıyılır mı” sorusunu yanıtladığı video sosyal medyada paylaşıldı. Videoda, gericinin kullandığı ifadeler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

“BAŞKASININ CARİYESİNİ SATIN ALABİLİRSİN”

Görüntüler şu ifadeler kullanıldı: “Kendi cariyenle nikah kıyamazsın, cariyenle beraber nikahsız beraber olabiliyorsun zaten, ancak başkasının cariyesini sevdiysen o kişiden rica edersin, sana verirse ya satın alırsın veya nikahlarsın ama başkasının cariyesidir nikahlarsan o şekilde olur, yoksa başka türlü olmaz, kendi cariyen olduğu zaman nikahsız beraber olabiliyorsun.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.12.2022 14:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol