Demet Akalın'ın Şampanya Döktüğü Kişi Bakın Kim Çıktı?

Saray müdavimlerinden şarkıcı Demet Akalın, kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyip yanındaki garsonun başından aşağı dökmüş ve olay 'ekmek parasını kazanan birine yapılan aşağılama' denerek tepki çekmişti. Ancak başından şampanya dökülen kişi garson değil işletme müdürü çıktı, o da "Bundan onur duydum" dedi.

03 Ağustos 2022 Çarşamba 12:18
Demet Akalın'ın Şampanya Döktüğü Kişi Bakın Kim Çıktı?

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Müjde Ar'ın bile dayanamayıp tepki gösterdiği şarkıcı Demet Akalan'ın sahnede garson denen şahsın başından aşağı şampanya dökmesine yönelik olayda yeni detaylar ortaya çıktı.

Bodrum'da bir mekanda konser veren Akalın, içtiği şampanyayı beğenmeyip, "Ne bu elma suyu mu" dedikten sonra garson olduğu iddia edilen kişinin başına döktü.

DEMET AKALIN: GURBETÇİLER İSTİYOR...

Tepkiler sonrası açıklama yapan Demet Akalın, "O gecede personel şefinin kendisi 'dök dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de şampanyaları zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı?" ifadelerini kullanmıştı.

" AŞAĞILANMA YOK, ONUR DUYDUM"

Bu açıklama da olayın kendisi kadar tepki çekerken başına şampanya dökülen kişi olan olayın baş aktörü Murat Yaşar'ın garson değil işletme müdürü olduğu ortaya çıktı. Demet Akalın'a sahip çıkan Yaşar, " 
"Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. Bu durum tamamen espri amaçlıdır. Yıllardır plaj konserlerinde yaptığımız bu şampanya olayı aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır" dedi.
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.08.2022 12:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol