Damat bir aileyi kurşuna dizip, kayıplara karıştı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde köy korucusu M.T., kendisinden ayrı yaşayan eşinin ailesinin evine konuşmak için gitti. Konuşma esnasında çıkan tartışma sonrası silahını çeken M.T., eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve kayınbiraderinin eşini vurdu. M.T.’nin kayınbiraderi F.T. olay yerinde, eşi B.T. de hastanede hayatını kaybetti. Diğer 2 kişi de yaralandı. Olay yerinden kaçan M.T. ise kayıplara karıştı.

11 Eylül 2023 Pazartesi 12:36
Damat bir aileyi kurşuna dizip, kayıplara karıştı

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 01:00 sularında merkeze bağlı Camii Mahallesinde bir evde meydana geldi.

Köy korucusu olduğu öğrenilen M.T., kayınpederi ile yaşayan ailevi sorunları olduğu eşinin bulunduğu eve gitti.

Eşi ve ailesi ile tartışmaya başlayan şahıs, yanında bulundurduğu tabancayla eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve kayınbiraderinin eşini vurarak adeta dehşet saçtı.

2 ÖLÜ, 2 YARALI

M.T.’nin kayınbiraderi olan F.T. isimli şahıs başına isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybederken, B.T., N.T., ve H.T. ise yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan ve Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen B.T. de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri kayıplara karışan M.T.'yi her yerde arıyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.09.2023 12:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol