Cübbeli: Kemalisttir Diyorduk, Namazlı Abdestli Çıktılar

Kamuoyunda ”Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İmam Hatip Liseleri’nde artan deizm ve ateizm oranları ile ilgili yayımladığı ailelere sitem etti. Cübbeli, ”Solcudur, komünisttir, kemalisttir bu aileler sanıyorduk, yüzde 70 namazlı, abdestliymiş” ifadelerini kullandı.

06 Nisan 2022 Çarşamba 15:41

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendi adıyla videolarını yayınladığı YouTube kanalında dün yeni bir video paylaştı.

Aldığı bazı duyumları cemaatiyle paylaşan Cübbeli Ahmet ”4500 kişi Cerrahpaşa’ya müracaat etmiş, erkek ya da kadın olmak operasyonu için, masraflarını da devlet karşılayacakmış. Çoğu imam hatibe giden öğrenciler, Nişantaşı’nda LGBT yürüyüşünde varmış. Hükümete yakın kesimden bilgi aldım yahu muhalefetten değil ki. Kafamıza taş yağmadığı için şükredelim” açıklamalarında bulundu.

Kamuoyunda ”Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Youtube hesabından yayınladığı bir videoda gençler arasında artış gösteren “Ateizm” ve “Deizme” de değindi.

“SOLCUDUR, KEMALİSTTİR DİYORUZ NAMAZINDA NİYAZINDA ÇIKIYOR”

Cübbeli Ahmet ”Biz diyoruz ki efendim; solcudur, komünisttir, Kemalisttir bilmem ne bu aileler zannediyoruz. Adamlar 400 bin kişinin çetelesini tutmuş aileleriyle konuşuyorlar, yüzde 70 namazlı abdestli, burada bir yanlış yok mu? Hacı hoca takımının çocuk yönetiminde, eğitiminde yanlışı yok mu?” ifadelerini kullandı.

Aldığı bazı duyumlarla ilgili de konuşan Cübbeli Ahmet, ”4500 kişi Cerrahpaşa’ya müracat etmiş, erkek ya da kadın olmak operasyonu için, masraflarını da devlet karşılayacakmış” dedi.

“HÜKÜMETE YAKIN KESİMDEN BİLGİ ALDIM”

Kafalarına taş yağmadığı için şükredilmesi gerektiğini savunan Cübbeli Ahmet, ”Çoğu imam hatibe giden öğrenciler, Nişantaşı’nda LGBT yürüyüşünde varmış. Hükümete yakın kesimden bilgi aldım yahu muhalefetten değil ki” açıklamalarında bulundu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.04.2022 15:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol