Çıkan Yangını Ezan Okuyarak Söndürmeye Çalıştılar!

Pakistan’ın Karaçi kentinde İslam dünyasının içler acısı hali gözler önüne serildi, bölge halkı çıkan yangını söndürmeye çalışmak yerine ezan okudu. Görüntüler sosyal medyada viral olurken, yangın itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çabaları sonucu söndürüldü.

05 Haziran 2022 Pazar 19:35
Çıkan Yangını Ezan Okuyarak Söndürmeye Çalıştılar!

Pakistan’ın Karaçi kentinde 2 Haziran tarihinde bir süpermarkette yangın çıktı.

Yangın sırasında bir grup insan market önünde toplanıp yangının sönmesi için ezan okudu. 'Aklınızı kullanın' diyen bir dinin temsilcisi olduğunu iddia eden bu kişiler düşünen, sorgulayan her bilinçli uyrttaşa 'İşte İslam dünyasının içleri acısı hali' dedirtti.

Görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Yangın itfaiye ekiplerinin 2,5 saatlik çabaları sonucu söndürüldü.

Yangında 1 kişi yaşamını yitirdi, 3’ü itfaiye görevlisi 6 kişi ise yaralandı.

İŞTE O ANLAR!

YÜZDEYÜZHABER DİYOR Kİ:

Hemen her İslam ülkesinin büyük bir sorunu olan tarikat ve cemaatlerin ve sırf kendi iktidarlarını ölünceye dek sürdürebilmek adına bu yapılara sayısız imtiyaz tanıyan siyasi kadroların şüphesiz ki bu acı tablodaki payları yadsınamaz. Dünyevi ikbal ve ihtiraslar uğruna toplumları Kur'an'ın temel mesajlarından uzaklaştırıp, bizzat emperyal güçler tarafından İslam dünyasının içine Truva Atı olarak oluşturulmuş, tarikat, tasavvuf ve cemaat ismi altındaki yapıların tam da arzu ettiği insan modelidir Pakistan'da yangına su taşımak yerine ezan okuyarak söneceğine inanan canlılar.

Yeniden hatırlatmak da fayda var;

'Aklını kullanmayanların üzerine pislik yağar" Yunus Suresi, 100 Ayet.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.06.2022 19:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol