Bilecik'in Khaleesi Melek Mızrak Subaşı övgülere kayıtsız kalmadı

Sarı saçları, kıyafetleri, makyajı ve tarzıyla Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi.

30 Ocak 2023 Pazartesi 11:17
Bilecik'in Khaleesi Melek Mızrak Subaşı övgülere kayıtsız kalmadı

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinin ardından sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Subaşı Game of Thrones karakterlerine benzetilirken eğitimi, yaşı ve ailesi ilgili de araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Melek Mızrak Subaşı kaç yaşında? İşte Bilecik Belediye Başkan Vekili’nin hakkında yapılan o yorumlar…

Bilecik’te İmamoğlu’nu ağırlayan Subaşı ilk olarak İmamoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşmasıyla gündem oldu. Subaşı’nı ilk görenler, dış görünüşüne övgüler yağdırırken, Subaşı bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi. Subaşı'nın o paylaşımı da 9.2 milyon görüntülenme aldı.

İŞTE MELEK MIZRAK SUBAŞI HAKKINDA YAPILAN BAZI YORUMLAR

"Game Of Thrones dizisinden fırlamış bir karakter görünümüyle dikkat çeken Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı"

b2

"Melek Mızrak Subaşı "Açlık Oyunları"ndaki karakterlere ve "Wednesday" okul müdürüne çok benziyor. İnanılmaz hoş bir kadın."

"Norveç’te, Bilecik diye bir il var ve bu abla oranın başkanı bence. Bunun başka bir açıklaması olamaz."

"Bilecik belediye başkan vekilinin ailesine bak shutterstock ailesi."

aile

"Karizmaya bak... Bilecik khaleesi."

İLTİFATLARA KAYITSIZ KALAMADI

Öte yandan Melek Mızrak Subaşı gelen yorumlara kayıtsı kalamadı ve sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!

Resim

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.01.2023 11:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol