Beyaz TV'de Cin Çıkarma Seansı Yaptılar, Pes Dedirttiler!

Beyaz TV’deki Her Açıdan programının stüdyosunda Sercan Kahveci’nin sunumuyla “Her Açıdan” adlı Youtube kanalında kendisini “Metafizik uzmanı” olarak tanıtan Pelin Hürman ‘cin çıkarma seansı’ gerçekleştirdi.

20 Haziran 2022 Pazartesi 08:20
Beyaz TV'de Cin Çıkarma Seansı Yaptılar, Pes Dedirttiler!

Beyaz TV’deki Her Açıdan programının stüdyosunda kendisini “Metafizik uzmanı” olarak tanıtan Pelin Hürman isimli kadın ‘cin çıkarma seansı’ yaptı, hal ve hareketleri ile 'pes' dedirtti.

Akıl ve bilim dini olan İslam tarikat ve cemaatlerin yanısıra kişilerce de istismar edilmeye devam ediyor.

Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV stüdyosunda, “cin çıkarma seansı” yapıldı. Hukuken yasak olan “cin çıkarma” eyleminin Youtube kanalında yapılması dikkat çekti. Beyaz TV’deki “Her Açıdan” programının stüdyosunda Sercan Kahveci’nin sunumuyla “Her Açıdan” adlı Youtube kanalına kendisini “Metafizik uzmanı” olarak tanıtan Pelin Hürman katıldı.

Yayında “cin çıkarma seansı” yapan Pelin Hürman, içine cin girdiğini düşünenlerin de kendisine başvurması gerektiğini söyledi.

Pelin Hürman, “Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler” dedi.

Pelin Hürman, yayında bazı sözler söyledikten sonra içinde cin olanların kendisini ekranda bir başka farklı yüz olarak göreceğini iddia etti.

SÖZKONUSU VİDEOYU İZLEMEK İSTERSENİZ LÜTFEN TIKLAYIN!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.06.2022 08:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol