Aykut Erdoğdu-Tuba Torun Cephesinde İkinci Ses Kaydı

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu’nun olduğu iddia edilen hesaptan olay olan bir paylaşım daha geldi. İlk videoda Erdoğdu'nun yeni evlendiği Tuba Torun hakkında olay yaratan sözler sarf ettiği görülmüştü bu kez de Özge Erdoğdu, Tuba Torun ile arasında geçen konuşmayı paylaştı.

27 Haziran 2022 Pazartesi 17:24
Aykut Erdoğdu-Tuba Torun Cephesinde İkinci Ses Kaydı

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu’nun olduğu iddia edilen hesaptan olay olan bir paylaşım daha geldi. İlk videoda Erdoğdu'nun yeni evlendiği Tuba Torun hakkında olay yaratan sözler sarf ettiği görülmüştü.

Özge Erdoğdu, bu kez Tuba Torun ile arasında geçen konuşmayı paylaştı. Tuba Torun ile Özge Erdoğdu arasında geçtiği öne sürülen ses kaydında, Torun'un "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum" dediği duyuluyor.

YENİ BİR SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen hesaptan Tuba Torun'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı paylaşıldı. "Özge" adlı hesaptan yapılan paylaşıma "'Dolarla vekil oluyorlar, ben kadın hakları diye yırtınıyorum. Olamıyorum' demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu'yu aldın sırada vekillik var." notu düşüldü.

1

“DOLARLA MİLLETVEKİLİ OLUYORLAR”

Tuba Torun'a ve Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında; Tuba Torun'un ağlayarak, "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye g.tümü yırtıyorum. Birine inandım tamam mı ve inandığım için de evet kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim" dediği duyuluyor. Ses kaydının devamında ise karşı taraftaki Özge Erdoğdu'nun "Tuba bir sakin ol hayır" dediği duyulurken Torun'un ise yeniden "Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var" dediği anlaşılıyor.

KAYDI DİNLEMEK İSTERSENİZ TIKLAYIN!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.06.2022 17:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol