Ankara'da Kendisine Fuhuş Çetesi Kurmuş, Olay Mesajlar

Türkiye'de artık nereye bakarsan elinde kalıyor. Çürümüşlük gün geçtikçe daha da belirginleşiyor. Ankara'da Hassas Bölgeleri Koruma Şubesi'nde görevli polis yabancı kadınlardan fuhuş çetesi kurdu, mesajlar şoke etti.

17 Ağustos 2022 Çarşamba 13:12
Ankara'da Kendisine Fuhuş Çetesi Kurmuş, Olay Mesajlar

Ülkenin başkentinde polis memuru olarak görev yapan G.K.'nın yabancı kadınlara zorla fuhuş ve insan ticareti yaptığı ihbarını alan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı hemen soruşturma başlattı. Soruşturmada ortaya çıkan detaylar filmlere konu olacak cinstendi.

Soruşturmada G.K.'nin Öveçler Mahallesi'nde bulunan iki farklı evde aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu beş kadını fuhuşa zorladığı tespit edildi. G.K. ile birlikte hareket ettikleri tespit edilen M.E, H.M, A.Z, S.K ve yabancı uyruklu M.S. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. A.Z, G.K, H.M ve M.E Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, il dışında bulunan S.K hakkında adli kontrol kararı verildi. Yabancı uyruklu M.S ise Başsavcılık tarafından salıverildi.

"BURALARDAN BEN SORULUR..."

Polis memuru tarafından fuhuş yapmaya zorlanan kadınların da ifadeleri ortaya çıktı.

Mağdur kadınlar, polisin yabancı uyrukluların pasaportlarını aldığını, "Buralar benden sorulur. Burada çalışmazsanız ekmek yiyemezsiniz" dediğini söyledi.

G.K. ise ifadesinde maddi zorluklar çektiğini kaydederek fuhuşa zorlama ile insan ticareti yaptığı iddiasını reddetti.

SEVGİLİSİ ÇIKTI

Gözaltına alınan M.S.'nin, polis memuru G.K.'nin sevgilisi olduğu, çalışanlara müşteri ayarlamada aracılık yaptığı öğrenildi.

M.H. ve H.M.'nin fuhuş yaptırdıkları kadınların kaldığı iki ayrı evden sorumlu oldukları, buranın ihtiyaçlarını karşılayarak parayı G.K. ve ortağına verdikleri tespit edildi.

İşte o şoke eden mesajlaşmalar:


POLİS MEMURU TUTUKLANDI

PASAPORTA EL KOYUP FUHUŞA ZORLAMIŞLAR

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.08.2022 13:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol