AKP'li Savcı Sayan, Silahlı Şahıslarla Yürüyüş Yaptı

AKP seçimi kaybettiğinde sessiz sedasız gidecek mi, iç savaş olur mu olmaz mı tartışmaları sürerken AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, uzun namlulu silah taşıyan şahıslarla şehrin sokaklarında yürüyüş yaptı. Sebep iki aile arasındaki anlaşmazlık olsa da bir belediye başkanının bu hareketi pes dedirtti.

28 Temmuz 2022 Perşembe 11:41
AKP'li Savcı Sayan, Silahlı Şahıslarla Yürüyüş Yaptı

Ağrı'da yaşanan olay Türkiye nereye gidiyor dedirtti. Edinilen bilgilere göre Savcı Sayan ve akrabaları ile Yıldırım ailesi arasında anlaşmazlık çıktı.

Anlaşmazlığın sebebi Ağrıspor'un satışı. Kavgada Sayan'ın bazı yakınlarının darp edildiği, bunun için de şikayetçi olunduğu belirtilirken Sayan'ın silahlarla yürüdüğü görüntüler bazı sanal medya hesaplarınca da paylaşıldı.

AĞRI SPOR: AÇIKLAMA YAPACAĞIZ

Öte yandan Ağrı Spor'a ait olduğu iddia edilen bir hesaptan yapılan açıklamada da şu ifadeler kullanıldı:

"Yarın saat 19:00'da kulübümüzü bu duruma düşürenler, kuyusunu kazanlar, iş çevirenler hakkında bilgi, belge ve deliller ile beraber basın açıklaması yapılacak. Başkanımız Mehmet Yıldırım ve kulüp müdürümüz Kerem Adıgüzel birlikte bu basın açıklamasını yapacaklar. Tüm Ağrı halkını bu canlı yayını izlemeye davet ediyoruz. İlimiz ve kulübümüzün selameti için bu basın açıklamasını maalesef yapmaya mecbur kaldık."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.07.2022 11:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol