Adıyaman'da Helallik isteyen Erdoğan'a bomba karşılıklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesi Adıyaman’ı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte ziyaret etti. Erdoğan, “Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için sizden helallik istiyorum." dedi. Erdoğan'a cevaplarsa olay oldu.

27 Şubat 2023 Pazartesi 17:37
Adıyaman'da Helallik isteyen Erdoğan'a bomba karşılıklar

Depremin vurduğu kentlerden Adıyaman'da açıklamalarda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin ilk günlerinde istedikleri çalışmaları yürütümediklerini söylediği Adıyaman halkından 'helallik' istedi.

Konuşmasında, AFAD ve Kızılay'a yönelik eleştirileri de hedef alan Erdoğan, "Dalkavuklara asla kulak asmayın" dedi. Burada söz alan MHP lideri Bahçeli de ülkenin deprem felaketinin ardından 'ayağa kalkmak üzere' olduğunu iddia etti, 'her şart altında Erdoğan'ın yanında olduğunu' vurguladı.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Adıyaman'da 'helallik' istedi. "Tüm olumsuz şartlardan dolayı ilk gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz kadar hızlı bir çalışma yapamadık" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Bunun için helallik istiyorum" dedi.

Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi süresinde de hükümetin hatalarının ardından 'helallik' istemişti. Her türlü desteği vermeye çalıştıklarını savunan Erdoğan'ın 'desteklerine rağmen' sıkıntıya düşenlerden 'helallik' istemesi yurttaşların sert tepkisini çekmişti.

Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, incelemelerde bulunmak üzere gittikleri Adıyaman'daki konteyner kentte açıklamalarda bulundu.

BAHÇELİ: HER ŞART ALTINDA CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

İlk sözü alan Bahçeli, Türkiye'nin deprem felaketinin ardından 'ayağa kalkmak üzere' olduğunu iddia etti. Her şart altında Erdoğan'ın yanında olduğunu söyleyen Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve çalışma arkadaşları ülkeyi bu felaketten kurtaracaktır" dedi.

ERDOĞAN: DALKAVUKLARA KUSAK ASMAYIN

Bahçeli'nin ardından söz alan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ise sözlerine yine 'helallik' isteyerek başladı. Bölgede hızlı bir çalışma yürütemediklerini kabul eden Erdoğan, "Bunun için helallik istiyorum. Her şeyin farkındayız ve gereğini yaptığımızdan, yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Konuşmasında, AFAD ve Kızılay'a yönelik eleştirileri de hedef alan Erdoğan, "Bu dalkavuklara asla kulak asmayın" diye konuştu.

Erdoğan'ın helallik istemesine özellikle sosyal medyadan tepki yağdı.İşte o teğkilerden öne çıkanlar

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.02.2023 17:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol