70 Yaşındaki Sapıktan Mide Bulandıran Hareketler

Din üzerinden çocukları, kadınları ve engellileri istismar eden sapıklara bir yenisi daha eklendi. Tunceli'de bir parkta kendisini şifacı olarak tanıtan 70 yaşındaki bir şahıs, zihinsel engelli genç kıza 'Sen de nazar var, çıkarayım' diyerek dokundu. Şahıs, cinsel istismar suçundan tutuklandı.

30 Eylül 2022 Cuma 13:59
70 Yaşındaki Sapıktan Mide Bulandıran Hareketler

Tunceli'de bir parkta yaşananlar bu kadarına da pes dedirtti. Kendisini şifacı olarak tanıtan 70 yaşındaki adamın zihinsel engelli olduğu belirtilen genç kıza "Sende nazar var, ben çıkarayım" dediği ve hırkasından elini sokarak dokunduğu görülüyor.

Sözde şifacı Hasan Vural'ın kendisini 'Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum' şeklinde tanıttığı ortaya çıkarken, 'cinsel istismar' suçundan tutuklandığı belirtildi.

Olay, Tunceli kent merkezinde bir parkta meydana geldi. Yaklaşık 2 yıldır kendisini, 'Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım' diye tanıtan Hasan Vural, bankta oturan bir kızın yanına oturup "Sende nazar var, ben çıkarayım" dedi.

HIRKASININ ALTINDAN ELİNİ SOKARAK İSTİSMAR ETTİ

Kısa süre sonra kızın elini tutan, boynuna ve beline dokunarak, hırkasının altından masaj yapan Vural'ın görüntüleri, parktaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerin ellerine ulaşmasıyla zihinsel engelli olduğu öğrenilen kızın ailesi, İl Emniyet Müdürlüğü'ne gidip Vural'dan şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Screenshot_7

Screenshot_5

Screenshot_8

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.09.2022 14:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol