TANK DURDURAN ERDOĞAN HEYKELİ YAPTILAR!

Yurdun dört bir yanında park ve meydanlara dikilen pancar, lahana, koyun, marul heykellerinden sonra bir ilginç heykel denemesi de Harran'dan geldi. Urfa'nın Harran ilçesinde 15 Temmuz'u anlattığı iddia edilen "tank durduran Erdoğan" anıtı dikildi.

14 Nisan 2017 Cuma 14:44
TANK DURDURAN ERDOĞAN HEYKELİ YAPTILAR!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, 15 Temmuz gecesi yaşananları unutturmamak iddiasıyla ilçenin girişine Erdoğan anıtı dikti.

İlçeye giriş ve çıkış yapanların görebileceği şekilde dikilen anıtta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzediği ileri sürülen ama pek benzeyen bir kişi, tankın namlusunun önünde sağ eliyle dur işareti yaparken görülüyor.

Anıta bir de resmi açılış yapılacağı, bu törenin referandumdan sonra düzenleneceği belirtildi.

İlçe girişine yerleştirilen heykelde, bir tank ve üzerine çıkan insan figürlerinin yanı sıra ‘dur’ işareti yapan Erdoğan heykeli de dikkat çekiyor. Harran Belediyesi tarafından “O geceyi unutturmamak ve gelecek kuşaklara aktarmak” amacıyla yapıldığı bildirilen heykel için Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, “Biz de diktiğimiz bu anıtla milletimizin yazdığı büyük destanı ölümsüzleştirmek istedik. Şehrin girişine diktiğimiz anıt, Harran’a gelip gidenlere o geceyi unutturmayacak. Ülkemize yapılan ihaneti, hainlere karşı bir ve beraber olmanın ne kadar önemli olduğunu bizlere her daim hatırlatacak” dedi.

h1-006.jpg

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol