'Sen Karşı Olsan Ne Yazar Haşmet Efendi'

Gazeteci Fatih Altaylı, sağlık çalışanları için yapılan alkış etkinliğine hakaretler savunan Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu'na çok sert tepki gösterdi.

20 Mart 2020 Cuma 13:02
'Sen Karşı Olsan Ne Yazar Haşmet Efendi'

Dün akşam 21:00'de sağlık çalışanlarına moral amacıyla düzenlenen alkış etkinliğine Türkiye'nin dört bir yanında katılım oldu.

Ancak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da çağrı yaptığı etkinliğe Sabah Gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu'ndan ağır hakaretler geldi.

Babaoğlu'nun bu tavrını Habertürk'teki bugünkü köşe yazısına taşıyan Fatih Altaylı, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Haşmet Babaoğlu'na sert sözlerle yüklendi.Altaylı, "Karşı olsan ne yazar, olmasan ne yazar! Seni takan mı var!" ifadelerini kullanan Altaylı'nın yazısından öne çıkan kısımlar şöyle:
"DİLİM 'GAZETECİ' DEMEYE VARMIYOR"

"Türk halkı şahane bir fikir geliştirdi kendi kendine.Bin bir zorluk ve bin bir risk altında çalışan sağlık çalışanlarına bir nebze olsun şükran gösterebilmek için, her akşam saat dokuzda pencereye, balkona çıkıp sağlık çalışanlarını alkışlıyor.Ama dilimin gazeteci demekte başarılı olamadığı, zaten gazeteci olmaktan çoktan vazgeçmiş ve adının tam tersi bir kişiliğe sahip olduğunu her geçen gün biraz daha kanıtlama peşindeki bir “sözde entel” romantik Haşmet efendi “Ben böyle şeylere karşıyım” diye çemkiriyor.

Karşı olsan kaç yazar, taraf olsan kaç yazar!

Seni takan mı var!"

"ÇÖPÜMÜZÜ TOPLAYANI DA, MAL ÜRETENİ DE ALKIŞLAYACAĞIZ"

"Şu alçakça çıkışın olmasa adını unutmuşum çoktan, bir gazetede hâlâ yazdığına şaşırdım zaten en çok.Alkışlayacağız.Üstelik sadece onları da değil.Çöpümüzü toplamak için çalışan, suyumuzu akıtmak için uğraşan, ışığımız sönmesin diye gayret gösteren, aç kalmayalım diye dükkanını açan, oralara mal üreten, mal getiren kardeşlerimizi de alkışlayacağız.Sen alkışlama Haşmet efendi.Zaten senden alkış bekleyen yok.Sen dilini aşağı yukarı oynatmaya devam et." 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.03.2020 13:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol