REZİL OLAN YANDAŞ!..

Yandaş gazeteci Ömer Turan, Twitter’da MHP Lideri Devlet Bahçeli için “Türkmen beyi devlet bey destan yazmaya devam ediyor” yazdı… Ancak yandaş yazar, daha önce de Bahçeli’yi “MİT ajanı” ilan etttiği paylaşımlarını silmeyi unuttu.

27 Ocak 2017 Cuma 22:45
REZİL OLAN YANDAŞ!..

Anayasa değişikliği paketinin MHP’nin desteğiyle Meclis’ten geçmesinin ardından yandaş yazarlar, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye güzelleme yarışına girdi. Onlardan biri de Ömer Turan. Ancak eski tweetlerini silmeyi unutan Ömer Turan bu sefer rezil oldu.

Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen yandaş yazar Ömer Turan, Twitter adresinden Devlet Bahçeli için “Türkmen beyi devlet bey destan yazmaya devam ediyor. Devlet bey, ülkücü görünümlü çakallara devlet nedir millet nedir, edep nedir öğretiyor.” diye yazdı.

1(998)

Ancak Turan, daha önce de yine Bahçeli için “Devlet Bahçeli CHP’li bir toprak ağasının oğludur. Tam bir beyaz türk gibi rahat içinde yaşamıştır. Ne hapishane ne de mahkeme görmüştür.” İfadelerini kullanmıştı. Ömer Turan ayrıca Bahçeli’nin MİT ajanı olduğunu da iddia etmişti.

İşte eski ve yeni tweetler:

2(978)

4(495)

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol