'RAHMET OKUMAM...'

Daha cenazesi soğumadı, yaylım ateşi başladı...

08 Mayıs 2015 Cuma 13:42
'RAHMET OKUMAM...'

 Yeni Şafak yazarı ve Tv Net programcısı Sevda Türküsev, hayatını kaybeden Zeki Alasya'nın ardından skandal ifadeler kullandı. Hükümetin yayın organı Yeni Akit'te Zeki Alasya için "Zeki Alasya mason muydu?" başlığıyla yaptığı "haber" sosyal medyadan çok sert tepkiler aldı.

Sevda Türküsev, Alasya için "Bazıları vefat eder bazıları sadece ölür... Allah'a inanmayana Allah'ın emirlerini yok sayanlara da rahmet okumam. Herkes inandığı gibi muamele görmeli" ifadelerini kullandı. Alasya, son dönemde çıkışlarıyla Hükümet medyasının hedefindeydi.

Türksev şunları yazdı: "Zeki Alasya vefat etmiş. Şu 'hayatını kaybetti' sözünü sevmiyorum. Ölüm gerçek hayatın başlangıcıdır. 'Vefat etti' denmeli... Bazıları vefat eder bazıları sadece ölür... Ben her inanca saygılıyım. Allah'a inanmayana Allah'ın emirlerini yok sayanlara da rahmet okumam. Herkes inandığı gibi muamele görmeli. Kişi Allah'a inanmıyorsa Müslüman değilse cenazesinde camiden kaldırılmamalı. Ölenin inancına SAYGI duymak Lazım. Neye inanıyorsa o Olmalı."

Alasya, Emek Sineması'nın yıkılmasına karşı söylediği sözler nedeniyle Hükümet medyası tarafından "İslam düşmanı" ilan edilmişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.05.2015 13:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Murat Aksoy 2015-05-08 14:20:24

Eğer, bu beyanat size ait ise, doğruysa; hiç bir insanın dini-imanını sorgulama hakkınız ve haddiniz yoktur. Kur'an buna izin vermez! İnsanlık da onaylamaz. Vefat etmiş bir insan, şuymuş buymuş size ne!
Kendinizi dindar bir müslüman kabul ediyorsanız Kur'an ayetlerini lütfen hatırlayınız ve siyaset için günaha girmeyiniz. Bu tutum hiçbir insana yakışmaz. Hayırlı günler....

Avatar
Mustafa Eydemir 2015-05-08 17:44:58

bir cenaze geçerken Hz Muhammed ayağa kalkar. Yanındakiler cenazenin müslüman olmadığını söyleyince: Insandır ! Der. Bugün Zeki Alasya'ya saldıran zavallılar, İslamdan ne kadar uzak olduklarının farkında değiller

Avatar
Besbülent Şimşek 2015-05-08 22:33:51

Yahu bu yorumu yapanlar ne şerefsiz örümcek beyinli insanlar.
Zeki Alasya ne olursa olsun. Sana ne! İnsandı insan. Ayrıca sizin gibi Soysuz değildi. Ana Babasını da bilirdi... Mekanı Cennet Olsun.