Kim Bu Hanımağa?

Koronavirüs vakaları sebebiyle çıkan aftan yararlanıp tahliye olan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile Sedat Peker arasinda geçen etek muhabbetinden sonra şimdi de Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'un konuşması gündem oldu.

10 Mayıs 2020 Pazar 05:59

Arkasındaki Türk bayrağıyla başka bir organize suç örgütü lideri olan Sedat Peker'i tehdit eden Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'un videosu sosyal medyada gündem oldu. Güniz Akkuş'u tanımayan vatandaşlar sanal alemde "Güniz Akkuş kimdir?" sorusunun cevabını aramaya başladı.

Hakkında öğrenilen bilgilere göre polislik mesleğinden atılan Güniz Akkuş, sabıkalı kişilerden oluşturduğu bir çeteyle eğlence mekanlarını haraca bağladığı iddia ediliyor. Polislikten ihraç edilen Akkuş, artık kendi mesleğiyle anılacağını söyleyerek birçok lideri gözdağı verip kendi örgütünü kurmuştur. Daha sonra oluşturduğu bu çete ile haraca bağladığı eğlence mekanlarını basan ve 1 kişiyi yaralamakla suçlanan Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş, 3 yıl hapis cezası almış ve 3 yılın sonunda tahliye olmuştur.

Güniz Akkuş, Sedat Peker'e ne dedi?
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i tehdit eden Güniz Akkuş yayınladığı videodan Sedat Peker'e şöyle seslendi: ''Bana bak Sedat, sana 10 gün müddet veriyorum. Delikanlı gibi karşıma çık. Yoksa gerçek vatan sevdalıları kardeşim bir gece ansızın senin ziyaretine gelecek.''

'Hanımağa' Güniz Akkuş kimdir?

Güniz Akkuş, Sedat Peker'e ne dedi?

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.05.2020 06:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol