'GAVAT'A CEZA VATANDAŞ'A...

Adana'da Vali Hüseyin Avni Coş'u protesto ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 kişiden 9'u Kabahatler Kanunu'na göre 186'şar lira ceza yazılıp, 1 kişi de adli işlem yapılıp serbest bırakıldı.

11 Kasım 2013 Pazartesi 14:05
'GAVAT'A CEZA VATANDAŞ'A...

 Atatürk Anıtı'nda yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı anma töreninde ellerinde Türk Bayrakları dalgalandıran grup hükümet ve Vali Hüseyin Avni Coş aleyhindeki sloganlar attı. Bu nedenle göstericilerle Vali Coş arasında yaşanan gerilim 'Gavat' tartışmasına döndü. 

Coş, daha sonra yaptığı açıklamada 'gavat' değil 'kavas' dediğini bildirdi, protesto gösterilerine katılan 10 kişinin de gözaltına alındığını söyledi.Adana Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphelilerden 9'u Kabahatler Kanunu'na göre 186'şar lira para cezası kesilip serbest bırakıldı. 1 kişi hakkında da adli işlem yapıldı. Söz konusu 10 kişi serbest bırakıldı.

Vali Coş'un 'gavat' dediği ileri sürülen kişinin ise kimliğinin saptandığı öğrenildi. Vali Coş, kendisine 'Allah belanı versin' diyen bu kişi hakkında şikayetçi olacağını da açıklamıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.11.2013 14:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol