BİR TEPKİ DE DEKAN'INDAN GELDİ: ÖZÜRDİLE...

TRT 1’de iftar programında konuşan Prof. Dr. Mustafa Aşkar’ın “Namaz kılmayanlar hayvandır” sözlerine Aşkar’ın üniversitesinden tepki geldi.

13 Haziran 2016 Pazartesi 20:59
BİR TEPKİ DE DEKAN'INDAN GELDİ: ÖZÜRDİLE...

 TRT 1’de iftar programında konuşan Prof. Dr. Mustafa Aşkar’ın “Namaz kılmayanlar hayvandır” sözlerine Aşkar’ın üniversitesinden tepki geldi. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanı,”İlahiyatçı akademisyenler bir yana, sağduyu sahibi hiçbir Müslüman’ın kabul etmeyeceği bir konuşma yapmıştır” dedi.

İşte Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal’ın o yazılı açıklaması;

“İlahiyatçı akademisyenler bir yana, sağduyu sahibi hiçbir Müslüman’ın kabul etmeyeceği bir konuşma yapmıştır. Bu konuşmayı Fakülte Dekanı olarak başta şahsım ve diğer öğretim üyelerimizin asla tasvip etmediğini belirtmek isterim. Muhtemelen maksadını aşan bir ifade de bulunan adı geçen öğretim üyemizin de yanlış anlamalara meydan vermemek için, bu beyanıyla ilgili bir düzeltme ve açıklama yapması uygun olacaktır.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.06.2016 21:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Laik Atatürkçü 2016-06-13 21:40:12

O laf birkere onun ağzından çıktı.
Bende onun müslümanlığını sorgularım o zaman.
Gerçek insan kırk kere düşünür bir kere konuşur ben ona hayvan diyemeyeceğim zira can dostlarımız olan Düşünemeyen canlılardır hayvanlar. Ya insan sınıfındaki düşünmeden konuşan bu canlıya ne isim koyalım ? Sen Allahmısın da ona şirk koşuyorsun böyle konuşmayla Terbiyesiz ne yazıkki Canım Türkiyem sizin gibi din simsarlarının eline kaldı.
Kurban olduğum ALLAH. Sen bilirsin sen gel böylelerinin hakkından !!!