'BAYKAL'IN ONURU İADE EDİLMİŞTİR'

" İhanete uğrayan Deniz Bey'e onurunu maalesef ona çok şey borçlu olan partisi CHP değil, dün yaptığı davet ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan iade etmiştir..."

11 Haziran 2015 Perşembe 16:12
'BAYKAL'IN ONURU İADE EDİLMİŞTİR'
Önceki gün gerçekleşen Erdoğan-Baykal görüşmesini değerlendiren Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, CHP'lileri çok kızdıracak. İşte Bursalı'nın o ifadeleri:
 


" Yıllarını siyaset izleyerek ve yorumlayarak geçirmiş bir gazeteci olarak derinliği, milliliği ve devlet yönetimi konularındaki güvenilirliği açısından yüzlerce siyasetçi arasında çok farklı bir konumu hakeden 3-5 siyasetçiden birisidir Deniz Baykal. Yeni dönem Meclis'inde "en yaşlı" üye sıfatıyla Geçici Meclis Başkanı olarak TBMM'yi yönetmeye hazırlanan Baykal'ın siyaseten önemi, dünkü sürpriz görüşme ile tekrar anlaşıldı.
Türk siyasi tarihimizin en alçak, en ahlaksız tuzağıyla Genel Başkanlıktan ayrılmak zorunda kalan ve ihanete uğrayan Deniz Bey'e onurunu maalesef ona çok şey borçlu olan partisi CHP değil, dün yaptığı davet ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan iade etmiştir. Adeta bir "akil adam" görevi gören Baykal, 2 saati aşan görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni dönemle ilgili görüşlerini paylaştı. Bunun yankılarını önümüzdeki günlerde göreceğiz ama ben herşeyden önce CHP için şu iç hesaplaşmanın yapılması gerektiğini hatırlatmak isterim. Deniz Baykal'ın dün yeniden siyaset sahnesine çıkmasının yarattığı güven ve olumlu hava, CHP'nin uzun süredir ihtiyacı olan moral ve motivasyon sebebi de olmadı mı sizce de? Genel Başkanı olduğu 19 yıl boyunca belki iktidar olabilecek oy alamadı ama bugünkünden daha düşük oy oranıyla da teslim etmedi partiyi. Ama bütün bunlardan da önemlisi; Genel Başkanı olduğu süre içinde Baykal'ın yalansız, itibarlı ve herşeyden önemlisi milli bir Lider olduğu konusunda hiç kimsenin şüphesi olmadı..."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.06.2015 16:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol