100 Kilo Eroinle Yakalanmıştı, Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Otomobilinde 100 kilo eroinle yakalanan ismin dikkat çeken fotoğrafları ortaya çıktı...

24 Aralık 2020 Perşembe 14:46

Sosyal Uyum İçin Avrupalı Müslümanlar Girişimi (EMİSCO) Sözcüsü, Avrupa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı, eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz'in otomobilinde yaklaşık 100 kilo eroin maddesi bulundu.

Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan ailesiyle birlikte yurtdışına çıkış yapmak isteyen Veysel Filiz'in otomobilinde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı yapılmıştı. İhbar üzerine Veysel Filiz'in otomobili gümrükte ince aramaya tabi tutulmuştu. Aracın gizli bölmesinde piyasa değeri yaklaşık 5 milyon Euro olan 100 kilo eroin ele geçirilmişti.

DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAFLAR

Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliği'nde Basın Müşavirliği görevinde bulunan Veysel Filiz'e ilişkin dikkat çeken fotoğraflar ortaya çıktı.

Filiz'in, resmi görevli olduğu dönemlerde eski Adalet Bakanı, hemşehrisi Bekir Bozdağ ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile fotoğraflar çektirdiği görüldü.

Filiz'in, sık sık Yozgat Valisini ziyaret ettiği ve AKP'li Yozgat Milletvekilleriyle de fotoğraflar çektirdiği fark edildi.

"KİMLERİN UYUŞTURUCU SAKLADIĞINI..."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, TBMM Genel Kurulu'nda Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerine konuştu.

Hamzabeyli Gümrük Kapısı’nda yakalanan uyuşturucuyla ilgili belgeyi Meclise göstererek Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a seslenen CHP’li Polat, “Pergolacı Fahrettin dersine iyi çalış. Bu vatandaşı kimlerin koruduğunu ve kimlerin uyuşturucu sakladığını gelip bize anlat” ifadelerini kullandı.

“KİM KORUYOR”

AKP’nin son günlerde asılsız iddialarla CHP’nin her kademesine yönelik saldırılar yaptığını belirten Polat, “Sayın Genel Başkanımızın konuşmalarından mal bulmuş mağribi gibi cımbızlanarak kopyala yapıştır ile partimizin her kademesine saldırılmaya başlandı. AKP Genel Başkanından yöneticilerine kadar; en son pergolacı Fahrettin de mal bulmuş mağribi gibi saldırdı. Ben size devlete ait bir tutanakokumak isterim. 8 Aralık 2020’de gece Hamzabeyli Gümrük Kapısı’na bir 34 plakalı araç geliyor, şoförünün adı Veysel Filiz. Şahıs aranmak istemez, diplomatik dokunulmazlığı olduğunu söyler fakat pasaport ibraz edemez. Kimlik gösterir, o kimliğe itibar etmez gümrük görevlileri. Tam tespiti aldıklarında zula yakalanır. Zulada 182 paket içerisinde 98 bin 740 gram eroin yakalanır. Şimdi Pergolacı Fahrettin dersine iyi çalış. Her şeyi bilecek durumda olan devletimiz bu zulanın kaç defa kullanıldığını, 8 Aralık 2020’den bugüne bunun neden açıklanmadığını, bu vatandaşı kimlerin koruduğunu ve sonra kimlerin uyuşturucu sakladığını, savunduğunu bize anlatsın” dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol