Dolarda Kıyamet Tarihi Belli Oldu

AKP iktidarının 'faiz sebep enflasyon sonuç' odaklı ekonomi politikası yüzünden rekor üstüne rekorlar kıran dolarda korkulan oldu. Dolar kurunda kıyamet rakamların tarihi açıklandı.

05 Eylül 2022 Pazartesi 12:45
Dolarda Kıyamet Tarihi Belli Oldu

Döviz kurlarına dair öngörüleri ile dikkat çeken Ekonomist Selçuk Heçer, doların önce 21 TL. sonrasında ise 30 TL olacağını açıkladı. 

Merkez Bankası son olarak faizi bir puan daha indirince dolar 18 TL'yi geçmişti. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer, doların ne kadar olacağına ilişkin yeni tahminlerde bulundu.

DOLAR VE GRAM ALTIN FİYATLARINI YORUMLADI

Youtube kanalından paylaşımlar yapan Selçuk geçer, dolardaki artışın süreceğine işaret ederek, "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun" dedi.

Son dakika: Dolar kuru 14 lirayı aştı! - Döviz Haberleri

"ALTIN YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK"

Yaptığı açıklamada dolara olan eğilimin son dönemlerde azaldığını ve altına eğilimin arttığını kaydeden Selçuk Geçer, doların yükselişine oranla gram altının da yükseleceğini dile getirerek, yeni seviyeleri de paylaştı. Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" dedi. 

dolar fiyatları ne kadar? Euro fiyatları ne kadar? 8 Haziran dolar fiyatları

"DOLAR ÖNCE 21 LİRA, SONRA 30, EN SON 70 TL'Yİ GÖRECEK"

Selçuk Geçer bununla beraber "Enflasyonun olduğu ortamlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur ama sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor" diye konuştu. Geçer, 21 lirayı görmesini beklediği doların daha sonra 30 lirayı ardından 70'i göreceğini açıkladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.09.2022 16:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol