'TERİM İSMİNİ SİLİN STADLARDAN'

Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündeminde yaşanan olayları değerlendirdi.

08 Mayıs 2018 Salı 16:53

Gazeteci Fatih Altaylı Fatih Terim ile TFF arasındaki dava ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Altaylı’nın o açıklamaları:


“Fatih Terim’in bu parayı almasi hukuki hakkıdır. Hukuk açısından baktığın zaman Fatih Terim son derece haklıdır. TFF, böyle bir sözleşme yaptıysa ve kurallara uygun bunu feshetmediyse; bu para Fatih Terim’in sonuna kadar hakkıdır. Fakat bir şeyin hukuki olması, bir şeyin ahlaki veya etik açıdan doğru olduğu anlamına gelmez. Etik değil.

Zaten çok başarılı olamamışsın. Zaten söz verdiğin beklentileri karşılamamışsın. Artı bir futbol adamına yakışmayacak hareketler yapmışsın. Senin sözleşmen ya bir yerlerden gelen emirle ya da TFF’nin isteğiyle feshedilmiş. Sonra sen de demişsin ki, ‘Tazminat falan almam’. Ha kızmış ve istemiş olabilir. Hukuki olarak sözleşmede varsa; hakkıdır ama bunu istemeyebilirdi.

İlk gün söylediğimi yine söyleyeceğim. Böyle bir şey yapıyorsa eğer Türkiye’de spor tesislerine verilen tüm isimleri silinsin. Fatih Terim Stadı olamaz! Sen gidip kebapçıda kavga edeceksin, arkasından sinirle yaptım, bir de tazminat, bunlar halkın vicdanını rahatsız eden şeyler

Bir istisna söyleyebilirim. Fatih Terim bu parayı alıp der ki, ”Bu parayı çalışarak kazanmadım ve bir kulübün başındayım, ben bu parayı atıyorum, Mehmetçik Vakfı’na bağışlıyorum, ben bu parayı kız çocuklarının okuması için bilmemne vakfına bağışlıyorum’ gibi bir şey söylerse, ben bu sözlerimi yutarım ve helal olsun derim. TFF yönetiminin hıyarlıklarına karşı bunu yapıp parayı almadın, ben de bu işe şapka çıkarırım” 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
United Loan Service 2019-06-13 15:59:09

Iyi günler

Stres ve hizli onay olmadan kisisel ve is ya da Yatirim fonlarina ihtiyaciniz var mi? Evetse, bugün bizimle iletisime geçin, çünkü su anda% 2 oranindaki süper faizli krediler sunuyoruz.

Finansmanimiz güvende ve güvende. Müsterilerimizin mutlulugu gücümüzdür. 5.000,00 - 100.000.000.00 Euro arasindaki krediler. simdi mevcut, Isletme, Kisisel, Ev, Seyahat ve Ögrenci Kredileri.

Ilgili taraflar daha fazla bilgi için e-posta yoluyla sirketle iletisim kurmalidir: Lender E-posta: [email protected]
Alacaklinin adi: Steve Money