AZİZ BAŞKAN'IN ŞİFRELERİ...

Federasyona verilen taahhütü bozmanın küme düşmeye varan cezalara yol açabileceği belirtiliyor.

30 Temmuz 2012 Pazartesi 10:21
AZİZ BAŞKAN'IN ŞİFRELERİ...

 Yıldırım’ın elinde Lütfi Arıboğan’ın Etik Kurulu’nun kaldığı otelde bulunduğunu gösteren belgeler var.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu’nda bir çok konuda isim vererek suçlamalarda bulunurken, bazı konularda imalı ifadeler kullandı. Yıldırım havuz konusunda gerçekten nasıl bir tasarrufta bulunacaktı? Suçladığı Futbol Federasyonu üyesi kimdi? F.Bahçe camiasının önde gelen isimleri ile bunları konuştuk. Gelin sizinle Fenerbahçe yöneticileri ve camianın önde gelenlerinden aldığımız izlenimi paylaşalım...
1-Trabzonspor’a karşı tavır
Yıldırım’ın naklen yayın havuzunu hemen bozmak gibi bir amacı yok. Bazı kulüplerin F.Bahçe’yi kirli gibi göstermesine yönelik tepki Yıldırım’ın havuzla ilgili açıklamalarına yol açtı. Daha önce Trabzonspor’un havuzdan aldığı parayı artırdığını söyleyen ve “Trabzon’u ben 4. büyük yaptım” diyen Fenerbahçe Başkanı’nın, bordo mavililerin 3 Temmuz sürecinde takındığı suçlayıcı tavır nedeniyle bu resti çektiği konuşuluyor.
2-Havuzdan çekilmek mümkün değil
Fenerbahçe’nin önde gelen isimleri, havuzdan çekilmenin hukuki olarak mümkün olmadığı görüşünde. Fenerbahçe Kulübü’nün TFF’ye bir taahhüt verdiğini ve havuzu bozarsa TFF tarafından küme dahi düşürülebileceği dile getiriliyor. 
Bu durumda Fenerbahçe’nin yapabileceklerinin sınırlı olduğu ancak Futbol Federasyonu ile uzlaşma halinde havuz ile ilgili bir tasarrufta bulunulabileceği söyleniyor.
3-Oteldeki o kişi Lütfi Arıboğan
Aziz Yıldırım, konuşmasında eski bir TFF yetkilisinin eşi ile birlikte Etik Kurulu şike ile ilgili kararını vereceği gece kurulun toplantı yaptığı otele yerleştiğini söylemişti.
Fenerbahçeli yöneticiler, o kişinin Lütfi Arıboğan olduğunu ve Aziz Yıldırım’ın elinde Arıboğan’ın o otelde bulunduğuna dair kanıtlar oldğunu belirttiler. Arıboğan’dan bir yalanlama gelirse Aziz Yıldırım’ın belgeleri medyaya vereceği ifade edildi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol