Sanık Kıvanç Tatlıtuğ Olunca...

AKP iktidarının yeniden reforme etmeye çalıştığı Türk yargı sisteminde skandalların biri bitiyor diğeri başlıyor. Son olarak sahte fatura dolayısıyla yargılanan ünlü isim Kıvanç Tatlıtuğ'u yargılayan kadın hakim oyuncuyla fotoğraf çektirdi.

22 Eylül 2019 Pazar 18:26

Kanal D ekranlarında bir dönem reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde yıldızı parlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un 2012 ve 2013 yılları arasında sahte fatura kullandığı iddiasını içeren dava Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Vergi usül kanununa muhalefetten 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan davada Tatlıtuğ, söz konusu faturaların sahte olduğunu bilmediğini bilmiş olması halindeyse yüksek meblağlarda ödeme yapmayacağını söyledi. Toğu mali müşavirine atan Tatlıtuğ, "Çünkü bana sahte faturalar verdiğini bilmiyordum" dedi.

Öte yandan dava sonrasına sosyal medyada yayılan bir fotoğraf ise olay oldu. Ensonhaber'in haberine göre davanın kadın hakimi oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirip, bunu da whatsapp'tan "Perşembenin sürprizi" notuyla paylaştı. Paylaşım tepki gördü.
 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol