SAHNEDE SOYUNDU!

26. Best Model Türkiye Yarışması Erkan Özerman'ın başkanlığında 7 Temmuz 2013 Pazar gecesi Maslak Arena Xlarge Fashion'da görkemli bir organizasyon ile gerçekleşti.

08 Temmuz 2013 Pazartesi 13:36
SAHNEDE SOYUNDU!

 Erkan Özerman'ın başkanlığında yapılan 2013 Best Model of Turkey yarışması'nın birincisi Best model Turkey 2013 ünvanı ile Bayanlarda Ayşenur Özkan Erkeklerde Burak Çelik oldu . 

Best model 2.si- Deniz Özde Sürmeli- Arda Hacıoğlu ,3. Melis Hacı - Ekin Mert Daymaz 

4. Ebru Özçat - Caner Kaan Bora ,5 - Gizem Çelik - Sercan Sancı

Best model Turkey 2013 Manhunt 1.si Caner Tanrıverdi , Miss tourism asia 1.si Betül Ağabeyoğlu. 

Ece Gürsel ve Mehmet Ali Erbil'in sunduğu muhteşem Maslak Arena Xlarge Fashion'da yapılan Best Model gecesinde sahneye Sibel Tüzün , Tuğba Özerk ve Sinan Akçıl çıktı.

Sinan Akçıl Sahnede soyundu.

Sibel Tüzün ve Tuğba Özerk sahne performansları ve şıklıkları ile geceye damgasını vururken gece'nin asıl şovu Sinan Akçıl'dan geldi. 6 dansçısı ile kendisi için özel kurulan bir sistemle metrelerce yükseklikten özel ışıklı bir kafesin içinden sahneye inen Akçıl Bir şey olmuş , kapı ve 36 bayan finalist ile sahnede Atma şarkısını söyleyerek geceye katılanlara muhteşem bir konser verdi. Kafesin içinde kapşonlu bir pelerin ile saklanan Akçıl'ın sahneye özel bir tulum ile çıktı. İkinci şarkıda dansçıları tarafından parçalanarak çıkartılan Tulum'un altından sakladığı kostümle sahnesini tamamladı. Akçıl ; 36 bayan finalist ile sahnede podyuma çıkması ile alakalı ; daha önce Antalya'da dünyaca ünlü model Miranda Kerr ile podyuma çıkacaktım fakat iptal etmek zorunda kalmıştım ,Miranda yerine Best model kızlarına nasip oldu açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en önemli isimlerinden oluşan dev jüri dikkatlerden kaçmadı.

Sanat camiasından bir çok ünlünün katıldığı davette izleyenler eğlenceli ve heycanlı dakikalar yaşadı.



yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.07.2013 13:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol