HUYSUZLUKLA SERVET BİRİKTİRMİŞ...

Mal varlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfına bağışlayacağını açıklayan Huysuz Virjin'in birikimi, dudak uçuklattı.

06 Haziran 2014 Cuma 11:58
HUYSUZLUKLA SERVET BİRİKTİRMİŞ...

 Gazeteport'un edindiği bilgiye göre, bütün mal varlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfına bağışlayacağını açıklayan ve ''Huysuz Virjin'' adıyla tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun birikiminin, 15 milyon lira olduğu bildirildi. Mal varlığının büyük bölümü nakit para olan Dursunoğlu'nun, İstanbul Çengelköy'de değerli bir evi de bulunuyor.

Daha önce mal varlığını Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına bağışlamayı düşünen Dursunoğlu, bu kararından vazgeçerek ÇYDD'yi tercih etti. 6 kardeşi olan Dursunoğlu, mal varlığını bağışlama kararı için, ''40 yıldır tek başıma yaşıyorum ve 40 yıldır tek başıma bu parayı kazanıyorum. Paramı ne yapacağım benim bileceğim bir iş. Kimsenin alınmaya gücenmeye hakkı yok” dedi.

DENİZCİ OLACAKTI
Trabzon'da doğan 82 yaşındaki Dursunoğlu, manifaturacı olan babası ile birlikte küçük yaşta İstanbul'a geldi. İlkokulu Beylerbeyi'nde bitirdi, daha sonra yatılı okudu. Deniz Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiliz Filolojisi okudu ancak eğitimi yarıda bırakarak SSK'da memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl devlet memurluğu yaptıktan sonra 1970'lerde ''Huysuz Virjin'' adıyla sahneye çıkmaya başladı.

İzmir Fuarında program yapınca ünü arttı. Sahne şovları ile çok beğenildi. RTÜK engeline takılsa da TV'lerdeki ''Huysuz Show'' adlı programıyla kendini tüm Türkiye'ye tanıttı ve sevdirdi. Popstar Türkiye yarışmasında, İbrahim Tatlıses, Garo Mafyan ve Deniz Seki gibi sanatçılarla birlikte jüri üyeliği yaptı. ''Huysuz'la Dans Eder misin? programını sundu. ''Benzemez Kimse Sana'' adlı yarışmada son kez ''Huysuz Virjin'' olarak kanto söyledi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.06.2014 11:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
sevinç akgün 2014-06-06 13:12:11

Huysuzun kararına ssygım var ama ben inancımı okadar kaybettimki bence kendisi bir vakıf kurup paranın doğru yetle gittiğini görerek hareket etmeli Ve emin olmalı..

Avatar
abdullah kıyak 2014-06-06 17:13:34

Hangi vakfa yatirirsa yatirsin bütün vakiflar en kisa zamanda RTE.bin oğlunun vakfina bağlanacak ve ellezine edilecektir duyurulur..