O KURUMDAN AÇIKLAMA...

Facebook’ta paylaştığı fotoğraflar nedeniyle görevden alındığı iddia edilen Aslı Ayan için Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

12 Aralık 2014 Cuma 16:59
O KURUMDAN AÇIKLAMA...

 Antalya Devlet Opera ve Balesi’ne  yaklaşık 2,5 ay önce vekâleten müdür olarak atanan solist sanatçı Aslı Ayan’ın arkadaşlarıyla plajda çektirdiği ve Facebook’ta paylaştığı fotoğraflar nedeniyle görevden alındığı iddialarına Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nden (DOB) yanıt geldi.

 
ATAMA YAZISI YOKTU 
  
Hürriyet'te yer alan habere göre, Ayan’ın görevden alınmadığını kaydeden DOB Basın Koordinatörü Gülümden Alev Karaman, “Görevden alınma diye bir şey yok. Çünkü kendisinin müdürlüğe atandığına dair resmi yazısı çıkmamıştı, vekâleten bu kadroyu işgal ediyordu. Şimdi o göreve Evin Atik Hanım atandı. Ancak bu süre içinde maalesef çok sevimsiz iddialar ortaya çıktı. Aslı Hanımın Facebook’tan foto paylaşıp görevinden alındığı iddiaları bayan olarak beni de çok üzdü” dedi.

NE AÇIKLAMASI YAPACAĞIZ?

Medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını savunan Karaman şöyle dedi: “Son derece sevimsiz haberler yayınlandı. Bu durum bizi çok üzdü. Aslı Hamın da bu konu ile ilgili bilgim yok diyor. Aslı Hanım bu kurumun emektarı, bu bir bayrak yarışı. Olmayan bir şey ortaya atılıyor ve kurumsal açıklama bekleniyor. Bu da tuhaf bir durum. Neyin açıklamasını yapacaksınız? Kaba bir tabir olacak ama bir diş hekimi birine tecavüz ediyor ve Diş Hekimleri Odası’ndan bu konu ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor. Yani neyin açıklamasını yapacaksınız?”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.12.2014 17:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol