MISIROĞLU'NDAN SKANDAL SÖZLER!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saray konuğu, muhafazakar tarihci Kadir Mısıroğlu yine inanılmaz sözleriyle gündemde...

27 Aralık 2015 Pazar 23:27
MISIROĞLU'NDAN SKANDAL SÖZLER!
İşte o açıklamalar:


" Ehli küfür kadere ters düşmüştür. Bu işe kader perspektifinden bakamayanlar hala batılın hakimiyetini devam ettirebileceklerini zannediyorlar. Rusya'nın düşürülen uçağı dolayısıyla kopardığı kıyamet budur. Bunlar hala Türkiye eski Türkiye zannediyorlar. Türkiye başka bir Türkiye olma yolundadır. Bu tamamlanmış değildir. Zaten tamamlanmış olsaydı o Rus uçağı Türk topraklarında değil Moskova'da düşürülürdü. Tamamlandığı zaman öyle işler olacak. Tamamlanmadığı için hududumuzda düşürüldü. Rusya'nın yapacağı hiçbirşey yoktu. Değil bugünkü Rusya, dünyayı yutmak iddiasındaki komünizm rejimindeki Rusya bile Afganistan'dan mağlup çekildi. Türkiye bir Afganistan da değildir.

Rusya fazla ileri gitmeye cesaret edemez. Zaten batıyla arası açık. Gerginliği fazla ileri götüremez. İlk gün dediler ya uçağın milliyeti belli değil... Vallahi bakın ben ne dedim? İnşallah bu uçak Rusya uçağıdır. Suriye uçağını düşürmek basit bir iştir. Türkiye'nin Suriye'nin uçağını düşürmesi yeni Türkiye'nin hakkını ifade etmez. Ama Rusya gibi iddialı bir devletin uçağını düşürüyorsan hodri meydan diyorsundur.

Eğer Mustafa Kemal'in devrinde bu uçak düşürülseydi yanlışlık oldu diye özürdilenirdi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.12.2015 03:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ahmet Mersin 2015-12-29 23:26:27

Hocam ağzina sağlik,aynen sana katılıyorum,Allah sana uzun ömür versin,bizde o senin derya fikirlerinden faydalanalim...
Sana Selam eder Ellerinden hürmetle öperim...Allaha emanet olun...