'İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR...'

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek holding binasına gelerek açıklamalarda bulundu. İpek, "Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana" diye konuştu.

02 Eylül 2015 Çarşamba 16:58
'İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR...'

 Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, "Geçmiş olsun soracağınız bir şey var mı?" diyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Akın İpek'in İngiltere'ye kaçtığı iddialarına ilişkin Melek İpek, "Akın bey İngiltere'ye kaçmadı, kaçmaz, kaçmayacak da. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiç bir durum söz konusu değil. Akın beyin yedi kat yerin dibine insiler, gök yüzüne çıksınlar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar da. Bu geçici bir dönem. Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı bu. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana. Ben üzgünüm" dedi. 
 
"AKIN BEY İNGİLTERE'YE KAÇMADI, KAÇMAZ, KAÇMAYACAK DA"
Akın İpek'in İngiltere'ye kaçtığı iddialarına ilişkin Melek İpek, "Akın bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı, kaçmayacak da. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiç bir durum söz konusu değil. Akın beyin yedi kat yerin dibine insiler, gök yüzüne çıksınlar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar da. Bu geçici bir dönem. Çok şey söylenebilir ama söylemiyorum" ifadelerini kullandı. 
 
"İŞİN EN ACISI BUNU YAPTIRANLAR DÜŞMANIM DEĞİL İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ GELİYOR BANA" 
Melek İpek, "Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı bu. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana. Ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiç bir hata yapmamıştır. Allah'ın izniyle de yapmayacaktır. Aile olarak bugüne kadar ekmeğimizi paylaştık. Karıncayı incitmedik. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğim. Bunları esefle kınıyorum. Bu yazılanlar, çizilenler anlatılanlar bize yapışmadı, yapışmayacak da. Sivrisinek vızıltısı kadar da benim üzerimde tesiri yok" diye konuştu

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.09.2015 17:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol