DOLAR DOLU ÇANTAYI SUYA ATTI...

Hakkarili türkücü Aydın Aydın, TL'yi baş tacı yaparken, çanta dolusu Doları Zap Suyu'na attı.

08 Aralık 2016 Perşembe 15:36
DOLAR DOLU ÇANTAYI SUYA ATTI...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına Türkiye genelinde düzenlenen değişik kampanyalarla destekler devam ederken, çektiği ilginç kliplerle dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü Aydın Aydın ise, kendi köyü olan Hakkari'nin Bağışlı Köyünde TL'ye destek verdi.
Üzerindeki Türk Lirası kostümü ve başındaki TL tacı ile köydeki akrabalarına da TL'den taç yaptıran Aydın Aydın, koyun sürüsünün içine girerek bestelediği "Başımızın tacı TL, Doları bozduralım hele, duyan duymayana desin, hadi Türkiye el ele, hadi Türkiyem TL'ye" adlı türküyü seslendirdi.
Kar yığınları üzerine kurulan saç soba önünde ısınan Aydın Aydın, dondurucu havaya rağmen kara bata çıka köyün yüksek zirvesine çıkarak türküsünü tamamladı.
Basın mensuplarına açıklamada bulunan Aydın Aydın, "Başımızın tacı TL" türküsünün söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Dolar oyununu bozdurma kampanyasına destek verdim. Ben de bir sanatçı olarak en son düğünde topladığım Dolarları kendi memleketimde bozmak için geldim. Ama kendi memleketimde Doları öyle bir şekilde bozduracağım ki bir daha gelmesin" dedi.
Başlarında TL tacı bulunan köylüler ise, "Doları tanımıyoruz, Dolara hayır, TL baş tacımızdır" şeklinde konuştu.
Sanatçı beraberinde getirdiği çanta dolusu doları Zap Suyu'na boşalttı.

Ünlü sanatçı dolar dolu çantayı suya attı!
Ünlü sanatçı dolar dolu çantayı suya attı!
Ünlü sanatçı dolar dolu çantayı suya attı!

Ünlü sanatçı dolar dolu çantayı suya attı!

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol