Cübbeli '5 Yıldızlı' Tatilde!

İsmailağa Cemaati'nin yayınevi Tuana Basın Yayın'dan çıkan, erkek cinsel organına okunacak ayetlerin de içinde yer aldığı,"Şifa Ayetleri" isimli son kitabı ile tartışma yaratan Ahmet Mahmut Ünlü, 3’ü genç olmak üzere 4 kadın ve 2 erkek korumayla 3 gündür Antalya'da tatilde...

23 Haziran 2018 Cumartesi 00:27

Cübbeli Ahmet Hoca tatil için geldiği Antalya 'da son üç günde 3 ayrı Yat değiştirdi. Günü birlik turlar için kiralanan yatları kendilerine özel kapattıran Cübbeli Ahmet Hoca, yatlar için günlük 3 bin dolar (14 bin 217 TL) para ödüyor.

Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü ve beraberindekiler dün de beyaz bir yata binip Antalya Sıçan Adası’nın etrafında tur attıktan sonra denize açıldılar. Akşam saatlerinde dönen ve objektiflere yakalanan 7 kişilik grup, son model Audi marka lüks araçlarla kaldıkları otele gittiler.

 Kadınlar ayrı bir lüks araca binerken, Cübbeli Ahmet Hoca ve beraberindekiler ise, başka bir araçla onları takip ettiler.

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]

AVUKATI AÇIKLAMA YAYINLADI

Odatv'nin gündeme getirdiği olayın ardından Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü avukatı Cihat Gökdemir aracılığıyla bir Odatv'nin haberine hitaben bir açıklama yaptı.

Ünlü, 3 gündür Antalya'da olduğunu doğrularken, Antalya'ya gitme gerekçesi şöyle anlatıldı:

"Müvekkil, bahsi geçen tarihlerde Antalya’da faaliyet gösteren AHİDDER isimli dernek tarafından düzenlenen 19 Haziran 2018 tarihli sohbet programına katılmak üzere Antalya’ya gitmiş ve bahsi geçen tarihte akşam saatlerinde, sosyal medyadan da canlı yayınlanan kalabalık bir cemaate sohbet yapmıştır. Söz konusu sohbet, 23 Haziran 2018 Cumartesi günü Lalegül TV’den de yayınlanacaktır."

Cübbeli, Antalya'da kaldığı lüks mekan ve arabalar için ise Cübbeli, avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:


"Antalya’da bir otelde değil Antalya’da ikamet etmekte olan Murat YILDIRIM isimli arkadaşının evinde misafir olarak kalmıştır. İnternet sitenizdeki haberde kullanılan fotoğraflardaki araçlar da Müvekkilin misafiri olarak kaldığı Murat Yıldırım’a aittir."

Antalya'daki lüks yat gezisini de doğrulayan Cübbeli, geziyi şöyle anlattı:

"Bahsi geçen yat, Müvekkilin Antalya’da yat sahibi olan Karadenizli bir arkadaşına aittir. Yat sahibinin Müvekkili daveti üzerine katılmış olduğu beş – altı saatlik bir gezi esnasında kullanılmıştır. Bu nedenle haberde geçenin aksine yat için herhangi bir bedel ödenmemiştir."

Avukat, müvekkilinin yanındaki şahıslar için "bahsi geçen kadınlar, Müvekkilin eşi, kızları ve kayınbiraderinin eşi olup diğer iki erkek ise oğlu ve kayınbiraderidir" açıklaması yaptı.

Cübbeli ve avukatı, Antalya programını neden kesip Balkanlıoğlu'nun cenazesine katılmadığına ilişkin ise herhangi bir açıklama yapmadı. Ünlü, daha önce Balkanlıoğlu ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelmişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.06.2018 13:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol