AKP'LİLERE SALDIRI! 4 ÖLÜ..

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde seçim çalışması yapan AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekilerle, esnaf ziyaretinde bulundukları sırada bir grupla tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

14 Haziran 2018 Perşembe 18:59
AKP'LİLERE SALDIRI! 4 ÖLÜ..

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nda AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile bir grup arasında çıkan kavgada 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Kavgada yaşamını yitirenlerden birinin, AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi Mehmet Ali Yıldız olduğu belirtildi. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Suruç ve Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı. Gerginliğe yol açan saldırının ardından polis, ilçe genelinde güvenlik önlemlerini artırdı ve saldırıya ilişkin soruşturma başlattı.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya katıldığı TV programında, "Ben de milletvekilimizi aradım az önce başsağlığı diledim. Kendisiyle konuştum. Kardeşini kaybetmiş ve 4 ağabeyinin de yaralı olduğu bilgisini verdi." dedi.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, 'Suruç’taki menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi de saldırıda hayatını kaybetti. Tüm aileye başsağlığı diliyorum. Olay aydınlatılacak ve failler adalet önüne çıkartılacaktır' açıklamasında bulundu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.06.2018 21:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol