Afrin Diyordu, 18 Gün Bedelli Askerlik Yaptı!

Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, askerlik görevini bedelli olarak yaptı. Kahraman "Reis bizi Afrin'e götür' sloganı ile tanınmıştı.

20 Temmuz 2019 Cumartesi 23:41

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresinde, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı asker üniformalı gençlerle karşılayan Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, askerlik görevini bedelli olarak yaptı.

Kahraman 2018'deki kongrede sık sık, “Reis bizi Afrin’e götür” sloganları attırması ile gündeme gelmişti.

Sözcü gazetesinden Uğur Enç'in haberine göre AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı ve Başiskele Belediyesi Meclis Üyesi Emre Kahraman 18 gün süren bedelli askerliğini tamamladı.

Hatay İskenderun'da askerlik görevini yapan Emre Kahraman, “Vatani görevimizi hayırlısı ile tamamladık. Güzel vatanımızı ve kadim milletimizi savunmak üzere silah altında olan genç kardeşlerimize Rabbimden kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kahraman, 28 Ocak 2018’deki AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresi'nde, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı asker üniformalı gençlerle karşılamış, o dönem gerçekleştirilen Afrin barış harekatına sonuna kadar destek verdiklerini dile getirmişti.
 

AKP'de bugün: 'Reis bizi Afrin'e götür' dedi, bedelli askerlik yaptı

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yunus 2019-07-22 16:09:47

Bedava kahraman bunlar , savasa girsin bu tipler ilk firsatta kendileri ile birlikte neleri varsa satip karsi tarafa teslim olmazlarsa bende birsey bilmiyorum. Sahtekar bunlarr 15 temmuz kahramanlarindan sokaktaki cakallarina kadar hepsi bedava kahraman .Bunlara guvenenin vay haline !