Ronaldo İlk Maçında Tarihe Geçti

Cristiano Ronaldo, Manchester United ile bir kez daha tarihe geçti! 12 yıl sonra Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo, İngiliz ekibinin formasıyla çıktığı ilk maça yine damga vurmayı başardı.

11 Eylül 2021 Cumartesi 18:45
Ronaldo İlk Maçında Tarihe Geçti

Milli maçlar dönüşü ilk maçında Newcastle United'ı konuk eden Manchester United'da Cristiano Ronaldo, mücadeleye ilk 11'de başladı.

Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan Portekizli futbolcu, United taraftarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Kırmızı Şeytanlar'ın taraftarları 36 yaşındaki futbolcuya büyük sevgi gösterilerinde bulunurken, Ronaldo da taraftarları selamladı.
Mücadelenin başlamasıyla rakip kaleye büyük bir baskı kuran Manchester United, birçok pozisyondan yararlanamazken, sahneye Ronaldo çıktı.

Dakikalar 45+2'yi gösterirken sahneye çıkan Portekizli yıldız, Mason Greenwood'un şutunda kalecinin Woodman'dan dönen topu tamamladı ve Manchester United'ı 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Old Trafford'da büyük sevinç yaşanırken, Ronaldo da klasikleşmiş gol sevincini yaşadı.

Manchester United'a 12 yıl sonra geri dönen Ronaldo, bir kez daha tarihe geçmeyi başardı.
Portekizli futbolcunun en son attığı gol ile şimdi attığı gol arasında 12 yıl 124 gün bulunurken bu sayı, Premier Lig'de bir futbolcunun iki golü arasındaki en uzun ikinci süre olarak kayıtlara geçti.

Cristiano Ronaldo ayrıca, bu sezon Premier Lig'de Thiago Silva'dan sonra forma giyen en yaşlı ikinci futbolcu oldu.

Müsabakanın 62. dakikasında bir kez daha sahne alan Ronaldo, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Portekizli yıldız (36 yaş 218 gün), Premier Lig'de Nisan 2010'dan (38 yaş 182 gün; Graham Alexander) bu yana bir maçta iki gol atan en yaşlı oyuncu oldu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.09.2021 19:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol