Diyanet Soluğu Yine 5 Yıldızlı Otelde Aldı!

Yurttaşlara, ucuza alışveriş yapmaları için ‘akşam pazarı’ önerisinde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı, kurum içi seminerleri için 5 yıldızlı otellerden vazgeçmedi.

14 Mart 2021 Pazar 14:11
Diyanet Soluğu Yine 5 Yıldızlı Otelde Aldı!

Bütçesiyle gündem olan ve “Tasarruflu pazar alışverişi nasıl yapılır?” başlığı altında yurttaşlara akşam pazarı önerisinde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı, kurum içi seminerler için tercih ettiği ötellerle gündem oldu.

Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, Başkanlık tarafından 15 Ocak’ta ‘Murakıplar Semineri’, 27-30 Ocak’ta ‘Eğitim Görevlileri Semineri’, 18-24 Ocak arasında da ‘4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri’ düzenledi.

Bu toplantı ve seminerler Antalya’da 5 yıldızlı lüks otellerde gerçekleştirildi.

Diyanet, Ankara’da 322 kişilik salonu olmasına rağmen, Din İşleri Yüksek Kurulu’na aday üyeleri belirlemek için yapılan toplantı için de Ankara’da 5 yıldızlı oteli tercih etti.

NE OLMUŞTU?
Yıllık 11 milyar bütçeli Diyanet, ‘Aile’ dergisinde yer alan ‘Tasarruflu pazar alışverişi nasıl yapılır?’ başlıklı yazıda, “Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin” tavsiyesinde bulunmuştu.

DİYANET: ÜVEY TORUNLA EVLİLİK HELALDİR

DİYANET ŞİMDİ DE ÖZEL OKUL İŞİNE GİRDİ...

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.03.2021 14:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol