Kocası Geneleve Sattı, Babası Bile İstismar Etti

Katarsis X-TRA’da Psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu, 17 yaşında eşi tarafından geneleve para karşılığında satılan ve uzun yıllar boyu hayat kadını olarak zorla çalıştırılan Cansu Yetiştirdim konuk oldu.

10 Aralık 2022 Cumartesi 13:21
Kocası Geneleve Sattı, Babası Bile İstismar Etti

17 yaşında kocası tarafından geneleve satılan Cansu Yetiştirdim, Gökhan Çınar'ın konuğu oldu.Cansu Yetiştirdim anlattıklarıyla dehşete düşürdü.

"SÜREKLİ BABAMIN TACİZİ ALTINDAYIM"

"Sürekli babamın tacizi altındayım" diyen Yetiştirdim, "Beni yanına alıyor yatağa, okşuyor, seviyor. Onun elleri benim vücudumda dolaştığı zaman hep ağlıyordum. Çünkü korkuryorum" sözleriyle izleyenleri kahretti.

13 yaşında evlendirilen Cansu Yetiştirdim'in kötü kaderi çocukluktan başlıyor.

Talihsiz kadının sözleri şöyle:

"AYAKKABILAR AYAĞIMDAN ÇIKIYOR"

"Bana 13 yaşında gelinlik giydirdiler, gelinlik üstümden dökülüyor, ayakkabılar ayağımdan çıkıyor. Evleniyoruz eşim 10 gün sonra askere gidiyor. Bu sefer görümcemin dostu taciz etmeye başlıyor. Eşim askerden geldiği zaman, eşime çocuğun eniştesinden olduğunu söylemişler."

17 yaşındayken eşi tarafından geneleve parayla satılan Cansu Yetiştirdim şunları söyledi:

HERKES TACİZ ETTİ!

"Beni aldı Bursa'ya götürdü. Çıplak çıplak bayanlar. Orada kaldım ben. Bırakmadılar. Dövdüler. İşkence yaptılar bana. Belki diğer göğsümü de kaybedebilirim. Hiç unutmuyorum, annemin sigaralarını çalardım, annem de bir iki sefer beni yakaladı ve dövdü. Dedem gelip 'Annenin sigaralarını çalma, çalarsan döverler seni' dedi. Dedem her gün gider nineme ve bana sigara alırdı ama meğersem sigaranın bir karşılığı varmış, ben bunu bilemedim, hani dedem ya... Aklıma bile gelmiyor benim... Ninem yani annemin halası, ilaçlarını yatar uyurdu, annem işe giderdi, dedem o ara sürekli taciz ederdi, ağzımı kapatırdı, 'Dede yapma ne yapıyorsun!' derdim. Sonra annem beni evlendirdi zaten."

ekran-goruntusu-2022-12-09-183516.png

"HİÇBİR DUYGUM KALMADI"

"4 torunum var, damatlarım benim yaşantımı öğrendikleri için çocuklarımla fazla iletişime girmiyorum. 2-3 ayda bir misafir gibi gidip çay kahve içip evime dönüyorum. Damadımın biri beni İstanbul genelevinde gördü, hem de kızımla evliyken... Ertesi günü kapıya beni öldürtmek için adam dikti, ben de Edirne Genelevi'ne götürüldüm. Cinsellik benim için sadece zorla yapılan bir şey. Hiçbir şey hissetmiyorum bedenimle ilgili. Kadınsal bütün duygularım ölü, hiçbir duygum kalmadı."


"KABE'YE GİDEMESEM DE UMRE'YE GİTMEK İSTİYORUM"

"Lütfen kadınlarımızı üzmeyelim. Evet, evleniyoruz yuva kuruyoruz, mutlu olmak istiyoruz. Biraz duygu ve ilgi gösterin, şiddet uygulamayın lütfen. Hayatta tek istediğim bu, inanıyorum Allah bana bir gün nasip edecek. Kabe'ye gidemesem de Umre'ye gitmek istiyorum."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.12.2022 13:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol