'Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş'e yaptıklarını yapacaklar, duyuruyorum'

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, katıldığı bir televizyon programında "Bir mafya grubu üzerinden Sayın Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Hepsi ortağı olur bu işin" dedi.

07 Mart 2023 Salı 15:24
'Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş'e yaptıklarını yapacaklar, duyuruyorum'

2018'de MHP'den istifa ederek CHP'ye katılan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, Halk TV'de katıldığı programda Millet İttifakı liderlerine yönelik bir saldırı olabileceğine yönelik duyumları olduğunu söyledi.

Aldemir, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de "Bir mafya grubu üzerinden Sayın Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum" diye konuştu.

"DEVLET GÖREVLİLERİNİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM"

Aldemir'in açıklamaları şöyle:

"Sandık güvenliğinden önce Millet İttifakı'nı oluşturan liderlerin can güvenliği her şeyden önemli. Duyumlarım var. Bir mafya grubu üzerinden Sayın Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Hepsi ortağı olur bu işin.

Genel Başkan'a bu haberi vermeden ben bunu sizinle paylaşıyorum. Bir mafya grubunun üzerinden, Sinan'a (Sinan Ateş'i kastediyor) yaptıkları gibi bir uyuşturucu grubu üzerinden bir şeyler duyuyorum liderlere yönelik. Sakın ha, sakın ha. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.03.2023 15:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol